dissabte, 8 de setembre del 2012

2a Trobada al País Valencià.


La 2ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure al País Valencià es farà a València el dissabte 15 de setembre i en aquesta ocasió ens acompanyarà la coach Maria Luisa Vilaplana.

La Maria Luisa diu que creixem creient que la vida és així, que som així i que això és una realitat immutable contra la qual res podem fer. Pensem també que el nostre destí està marcat per mans alienes, i que la vida s'esmuny entre els nostres dits sense que puguem fer molt per evitar-ho i no ens atrevim a viure la vida en primera
persona,com a protagonista absolut.
En aquesta trobada utilitzarem els recursos que ens ofereix el Coaching per atrevir-nos a fer realitat els nostres desitjos, a decidir, crear, triar, canviar, prenent consciència d'on s'està i cap on es vol anar, aprenent a definir objectius i les accions necessàries per aconseguir-los, a comunicar-nos més eficaçment, i alinear la nostra actitud, creences, valors, amb els objectius que ens marquem, el canvi que realment MARQUI LA DIFERÈNCIA.

Programa:
11h: Arribada a València i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Taller Marca la diferència amb Maria Luisa Vilaplana
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 18h30: Continuació del taller Marca la diferència amb Maria Luisa Vilaplana

Maria Luisa Vilaplana és coach professional, terapeuta transpersonal, formadora i tutora en formacions de coaching e-learnin i presencial de “Experto en coaching”.
mlvilaplana@hotmail.com

Lloc: Sala Sadhana ,
carrer Alginet, num 5
46010 València.
Prop del estadi del Mestalla y Avd. Aragó.
web: www.sadhanavalencia.es


DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 27 d’agost a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada