dissabte, 29 de setembre de 2012

14a Trobada de meditació.El proper 18 d’octubre tindrà lloc la 14a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem a l’escola Arc iris i serà una meditació guiada per Eduard Girbau que ens donarà a coneixer les meditacions Diksha.

L’accés a l’escola serà de 18’30 a 19h. A partir de les 19h no es podrà accedir al recinte escolar. La meditació acabarà al voltant de les 20’30h.


Donat que només hi ha 70 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a inf
o@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 28 de setembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol·licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
El fet de clicar assistiré en l’event del facebook no implica tenir plaça confirmada a la trobada. Només poden accedir a tenir plaça els socis o membres del grup del facebook que hagin enviat un missatge a info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

En aquesta ocasió podeu portar coixins de meditació (els que en tingueu), mitjons gruixuts per poder caminar descalços per la sala de meditació i una manteta per tapar-vos durant les meditacions.

Escola Arc Iris
C/ Arc de Sant Martí, 78, 08032 Barcelona

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada