dissabte, 29 de setembre del 2012

3a Trobada AOV, País Valencià.



El conte de la teva vida, el poder dels contes terapèutics

La 3ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure al País Valencià es farà a València el dissabte 13 d’octubre i en aquesta ocasió ens acompanyarà en Jordi Amenós que ens parlarà del poder dels contes terapèutics. El conte de la teva vida, el poder dels contes terapèutics

El Jordi Amenós afirma que mitjançant el conte i la metàfora podem trobar nous recursos interns per superar aquelles situacions de dolor físic, desànim, tristesa o de bloqueig a la v
ida. Aquest taller ens permetrà descobrir quina és la història que ens expliquem a nosaltres mateixos a la nostra vida i com podem canviar-la. Sobre mentides i sobre veritats construïm el nostre dia a dia, però,si la vida et permetés escriure el teu camí…, com seria?

El taller és vivencial: consciència corporal, escriptura i joc ens permeten treballar sobre la història personal, la relaxació i el canvi.

Programa:
11h: Arribada a València i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Taller El conte de la teva vida, el poder dels contes terapèutics amb Jordi Amenós
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 18h30: Continuació del taller El conte de la teva vida, el poder dels contes terapèutics amb Jordi Amenós

Jordi Amenós és constelador familiar. Narrador de contes per adults, especialitzat en conte i metàfora terapéutica. Format en Constelacios Familiars, Master en Hipnosis Ericksoniana i PNL, Master en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotits per la Proufood School. Master en PNL i comunicació.

La trobada es realitzara a Ca Revolta
carrer Santa Teresa, 10-1er
46001 Valencia

DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 1 d’octubre a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada