Informació

Tenim el plaer de informar-vos que ens hem constituït en associació. A finals d’octubre de 2009 vam dipositar al Departament de Justícia de la Generalitat la sol•licitud per esdevenir una Associació sense ànim de lucre. En Gaspar Hernàndez és soci fundador i President honorífic dels Amics de l’Ofici de Viure.
L’associació dels Amics de l’Ofici de Viure té com a objectius donar a conèixer eines que permetin augmentar el benestar de les persones d’una forma holística i fomentar la presa de consciència a nivell personal i global. Per tal d’assolir aquests objectius l’associació organitza periòdicament trobades, tallers temàtics, conferències, i xerrades que associen la teoria i la pràctica. Totes les activitats organitzades estan relacionades amb els àmbits del creixement personal i espiritual, amb els de les teràpies alternatives, amb l’equilibració energètica de les persones. Durant l’any 2009 s’han realitzat fins a 17 activitats arreu de la geografia catalana (Hem fet trobades a Deltebre, Reus (en dues ocasions), Girona, Barcelona (en 2 ocasions), Gavà, Banyoles, Lleida (en dues ocasions), Sant Ponç, Montserrat, Sant Martí d’Empúries, Vallgorguina, Valldoreix (en 2 ocasions), i al Temple budista de Panillo. Han participat a aquestes activitats 676 persones diferents i hi ha hagut 945 participacions acumulades.
La nostra intenció és seguir organitzant trobades arreu del territori català com fins ara i així que el nombre de socis ho faci possible volem llogar un local a Barcelona per a organitzar encara més activitats: conferències, cursos, tallers, cinefòrums, tertúlies, etc.
Si esteu interessats en fer-vos socis/socies, només cal que envieu un correu a amicsdeloficideviure@gmail.com i us enviaré la butlleta per a fer-ho. També us podeu fer membres de l'Associació en alguna de les trobades. Per tal de fer possible la participació de tothom hem fixat la quota anual en 35€.

La Junta de l'Associació està composada per:
President d'honor: Gaspar Hernàndez
Presidenta: Àngels Campà
Secretària: Cristina Bota
Tresorera: Cristina Perramon
Vocal1r: Xavier Lora
Vocal2on: Amparo Sanchis
Us convidem a ser membres també del :
Facebook de l'Ofici de Viure

http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/pages/Lofici-de-viure/129563194754?v=wall&viewas=1539963413&ref=mf

a fer-vos amics de la Coordinadora de l'Ofici de Viure, la Jordina Tarré:

http://www.facebook.com/group.php?gid=32636412130#/profile.php?id=100000045373437

i del Gaspar Hernàndez:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1408478342&ref=ts