dissabte, 8 de setembre de 2012

45a Trobada dels AOV, Lleida



45ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. Lleida, 23 de setembre

La 45ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà al gimnàs Ekke de el diumenge 23 de setembre i en aquesta ocasió ens acompanyarà el sherpa espiritual, Daniel Gabarró.
Farem un taller sobre Com incrementar l’energia interior innata. Aquest taller vol donar respostes condretes a les preguntes següents: 
Com recuperar i incrementar la nostra energia innata?

Quines tècniques ens poden ajudar?
Per quin motiu perdem energia i com evitar-ho?
D’on ve la nostra energia?
Quines tècniques de treball interior ens ajuden a potenciar la nostra energia?
Quion paper té l’exercici físic en aquest procés?
El taller abordarà aquestes preguntes de forma teòrica i pràctica.

Gimnàs Ekke
Avinguda Alcalde Rovira Roure, 43
25006 Lleida

Programa:
11h: Arribada al gimnàs Ekke de Lleida
11h30 a 14h30: Com recuperar i incrementar la nostra energia innata?
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 18h30: Continuació del taller amb el Daniel Gabarró

DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 15 de setembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada