diumenge, 21 d’octubre del 2012

46ª Trobada dels AOV




La 46ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) el dissabte 20 d’octubre i durant el matí coneixerem els beneficis de la Reflexologia i ens acompanyarà Aliki Vythoulka, presidenta de l’associació de reflexòlegs Edireflex. A la tarda aprendrem a relaxar-nos i a visualitzar de la ma de Sylvia Escoda.

La reflexologia és una teràpia natural mil·lenària basada en la correspondència de punts reflexos en certes zones del cos amb la resta de l’organisme.
La més estudiada és la reflexologia podal, però no es tracta d’un massatge als peus, sinó d’una teràpia capaç d’autoregular la salut integral del receptor, reduint l’estrès i potenciant les seves defenses. És un sistema perfecte per complementar els tractaments de medicina convencional, que cada cop és més utilitzat i que  en alguns països d’Europa ja està regulada com a tal. A més, la reflexologia és fàcil d’aprendre i se sol tolerar perfectament.

Programa:
11h: Arribada a l’Hospitalet de l’Infant
11h30 a 14h30: Què és la Reflexologia? A càrrec d’ Aliki Vythoulka
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 16h30: Passejada per la platja
16h30 a 18h30: Tècniques de relaxació i visualització a càrrec de Sylvia Escoda


Aliki Vythoulka va néixer a Melbourne, Austràlia. El 1992 es va traslladar a Europa, va viure i treballar a Grècia i Itàlia abans de traslladar-se al Regne Unit el 1999, on es va entrenar en teràpies holístiques: massatge, aromaterapia, Dietètica i Nutrició, Reflexologia, reflexologia de la mà, Reflexologia Crani Sacral, Reflexologia de Precisió i Soku Shin Do - Reflexologia japonesa. El 2005, la seva passió per la reflexologia la va portar a involucrar-se activament amb Edireflex-Associació per a l'Estudi i la Difusió de la reflexologia a Barcelona. El 2006 es va convertir en secretari de Edireflex i el 2011 va ser elegida presidenta de l'Associació.

Sylvia Escoda imparteix clases de tècniques de relaxació i visualització  a l’escola Arc Iris. També imparteix clases de Visualització, Respiració tántrica i Meditació, Relaxació yòguica, Chi-kung, Massatge relaxant, energètic i miofacial.  És Directora de lleure i vetlladora per la Fundació Pere Tarrés, Formadora del Consorci per la formació contínua a Catalunya i Coach grupal a l’escola Arc Iris. També és coordinadora de les meditacions dels Amics de l'Ofici de Viure.

DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A  info@amicsdeloficideviure.org 
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 15 de setembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA.  NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada