diumenge, 21 d’octubre del 2012

47a Trobada dels AOV



La 47ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà a Barcelona el dissabte 10 de novembre. Ens acolliran a l’escola Arc Iris i en aquesta ocasió treballarem amb Monia Presta que ens donarà a conèixer el poder terapèutic del teatre.

Programa:
11h: Arribada a l’escola Arc Iris
11h30 a 14h30: El poder terapèutic del teatre a càrrec de Monia Presta
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 18h30: El poder terapèutic del teatre a càrrec de Monia Presta

Monia Presta (Turí, 1977) és Psicòloga clínica, actriu i arteterapèuta. És l’autora del llibre Apláudete a ti mismo, ediciones Luciérnaga. És pionera a Espanya en la introducció de la Teatreteràpia. Dirigeix el Postgrau de Teatreteràpia de l’UdG. És professora en diversos programes de Màster i Postgraus en ISEP, IESP i UdG. Alterna la professió de psicòloga amb la seva passió teatral. Dirigeix diferents seminaris a Espanya i Itàlia. És col·laboradora del programa de Catalunya Ràdio l’Ofici de viure dirigit per Gaspar Hernàndez. Ha col·laborat al programa de ràdio “Cel obert” de RNE i participa en diferents mitjans de comunicació. Està especialitzada també en teràpia sexual i en teràpia de parella.

Escola Arc Iris
C/ Arc de Sant Martí, 78, 08032 Barcelona

DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 27 d’octubre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.

EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

1 comentari: