dilluns, 12 de novembre de 2012

4ª Trobada dels AOV País Valencià.La 4ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure al País Valencià es farà a Carcaixent el diumenge 25 de novembre i en aquesta ocasió ens acompanyarà en Rafel Francesc que ens parlarà del Fracàs.

Rafael Francesc afirma que a la vida d’una persona hi ha fets que són absolutament naturals. De fet tot el que ocorre a la vida, al món i a les persones és absolutament natural. Som nosaltres, els éssers humans els que convertim allò que és natural, només natural, en drames o alegries som nosaltres els que a través
 dels nostres gustos i aversions, filies i fòbies, etiquetem les nostres experiències, les classifiquem i els donem sentit. D’aquesta manera condicionem el que hem de sentir i pensar davant d’una determinada vivència

La pròpia paraula “fracàs” és ja en ella mateixa una etiqueta plena de sentit. Vivim i etiquetem el que vivim donant-li significat. I una manera com ho fem és dividint el món en positiu i negatiu, bo i dolent, èxit i fracàs... Una divisió maniquea de la vida, a la vegada necessària i limitant

Aconseguir mantenir eixa part que absolutament necessària per tal de poder-nos comunicar, sense ser esclaus de les limitacions que aquesta divisió imposa al nostre esperit... Aquest i no cap altre és l’objectiu d’aquest taller.

Es tracta d’un taller experiencial per a aproximar-nos lliures de prejudicis, de sentirs i pensars, a eixe moment vital, universal i indefugible del fracàs. Una d’eixes vivències que com la fam, la sed i la mort ens fan a tots iguals

Anem a passar un diumenge junts. Junts i vivint. Junts i compartint. No sé què va a passar. Intentaré preparar la menor quantitat de coses possibles. Procuraré fugir de teories i ideologies. Faré tot el possible perquè ens mantenim en l’única cosa real: l’experiència puraPrograma:
11h: Arribada a Carcaixernt i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Taller El Fracàs a càrrec de Rafel Francesc
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 18h30: Taller El Fracàs a càrrec de Rafel Francesc

Rafel Francesc és coach, apassionat del Neuromarketing i del Modelat Conductual. Porta gairebé 20 anys treballant i afirma que pensa seguir diventint-se durant molt de temps més.


Donat que només hi ha 50 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 4 de novembre a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
El fet de clicar assistiré en l’event del facebook no garanteix tenir plaça confirmada a la trobada. Només poden accedir a tenir plaça els socis, els membres del grup del facebook, els seguidors del bloc o les persones que reben el missatge setmanal del grup que hagin enviat un missatge a info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

Les places s'atorgaran per estricte ordre d'arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur.
La confirmació de les places es farà al mur de l'esdeveniment i al blog. Les persones que obtinguin plaça rebran un mail amb les indicacions finals per la trobada.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

2 comentaris:

 1. 4ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure

  Tenen plaça confirmada

  Pep Sapena
  Yolanda Escarti
  Carmina Escarti
  Adriá Cañete
  Pilar Delgado
  Monica Sumoy
  Rosa Peris
  Mª Jesus Penades
  Cristina Sanfélix
  Joan Sanfélix
  Mª Josep Gregori
  Enrique Tejedor
  Ascensión Garcia
  Ana Sepulcre
  Amparo Sepulcre
  Helena Moreno
  Toni Benlliure
  Xesco Mañez
  Mª dolores Lluesma
  Mª Carmen Arbona
  Mª Teresa Guinot
  Susana Salinas
  Amparo Barberá
  Josep Joan Sampedro
  Xavier Vicedo
  Elisa Landete

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada  1.-Pep Sapena

  2.-Yolanda Escarti

  3.-Carmina Escarti

  4.-Adriá Cañete

  5.-Pilar Delgado

  6.-Monica Sumoy

  7.-Rosa Peris

  8.-Mª Jesus Penades

  9.-Cristina Sanfélix

  10.-Joan Sanfélix

  11.-Mª Josep Gregori

  12.-Enrique Tejedor

  13.-Ascensión Garcia

  14.-Ana Sepulcre

  15.-Amparo Sepulcre

  16.-Helena Moreno

  17.-Toni Benlliure

  18.-Xesco Mañez

  19.-Mª dolores Lluesma

  20.-Mª Carmen Arbona

  21.-Mª Teresa Guinot

  22.-Susana Salinas

  23.-Amparo Barberá

  24.-Josep Joan Sampedro

  25.-Carmen Nuria Gonzaga

  26.-Luis

  27.- Xavier Vicedo

  28.-Elisa Landete

  29.-Miquel Cebolla

  30.-Rosa Hinojosa

  31.-Fernando Gonzalez

  32.-Eva Maria del Pozo

  ResponElimina