dilluns, 12 de novembre del 2012

6è Sopar musical: DIAPASONS I MÚSICA PERSONAL.





6è Sopar musical: DIAPASONS I MÚSICA PERSONAL.
El proper 24 de novembre a les 18’30h tindrà lloc un sopar musical a Arenys de Mar.
L'activitat començarà amb un taller teòric i pràctic en què es parlarà dels efectes del so en el sistema nerviós, de com cura el so i es realitzarà una harmonització mitjançant diapasons a cada participant. La teràpia del so permet reduir l’estrès, millorar la salut, augmentar la vitalitat, equilibrar els txackres i el sistema energètic, augmentar la creativitat, regular la hip

eractivitat, millorar les capacitats d’aprenentatge... Durant el taller també s’explicarà com es crea una música personal. Aquelles persones que ho desitgin podran adquirir els CD’s d’Inner Sound que s’hauran escoltat durant la xerrada. 


El taller serà impartit per l’Isabel d’Arenys. L’Isabel és Mestra de primària, especialista de música; Terapeuta del so d’Inner Sound; Terapeuta de flors de Bach per l´Institut Anthemon; Practitioner en PNL per l’Institut Gestalt, 2º nivell de Reiki ( Usui Shiki Ryoho)

Horari: de 18’30 a 24 h aproximadament
L’adreça exacta es donarà directament a aquelles persones que hagin obtingut plaça per assistir al sopar.

El sopar musical està limitat a 10 persones. Els assistents al sopar musical no podran repetir assistència. Es preveu fer d'altres convocatòries en un futur.
Cada assistent haurà d'aportar algun plat per tal de fer un sopar compartit.

Per reservar una de les 10 places cal enviar un missatge a info@amicsdeloficideviure.org Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 4 de novembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol·licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge. No es podran fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir.

Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada