dimecres, 23 de maig del 2012

4a trobada del solstici d'estiu. Sant Joan 2012



Aquests darrers anys hem organitzat una revetlla de Sant Joan especial, una síntesis del solstici d’estiu i de revetlla de Sant Joan. Hem reservat la casa de colònies de Vallgorguina, la mateixa a la que hem anat cada any i volem tornar a compartir el ritual de Sant Joan amb aquells de vosaltres que ho desitgeu. La idea és trobar-nos a la Casa de colònies Can Clarens de Vallgorguina el dia 23 a la tarda a partir de les 17h. celebrar la revetlla allà i fer diversos rituals.
Els socis tindran preferència en la inscripció fins el 6 de maig al migdia A partir del 6 de maig es tindran en compte les peticions de reserva dels no-socis.



El programa és el següent:

23 de juny:
Arribada a Can Clarens a partir de les 17h
Sopar de Sant Joan a les 21h
Ritual del solstici d’estiu (meditació + neteja energètica + cerimònia)
Ressopó i coca de Sant Joan

24 de juny:
Esmorzar
Temps lliure per passejar o estar a la piscina o fer el que vingui de gust a cadascú
11’30 Finalització del ritual del solstici d’estiu amb l’entrega de les nostres peticions a la mare terra
Dinar a les 13’30
Sortida de Can Clarens a les 17h

Per tal de celebrar la revetlla com cal, ens organitzarem per portar les coques de Sant Joan, el cava i les begudes no alcoholitzades que convinguin.

Podeu veure la casa de colònies en aquests enllaços:
http://www.canclarens.cat/fotografies.html
http://www.accac.cat/public/index.php?seccio=cases&id=12&accio=inici

Tenim 78 places en les que el preu de l’estada inclou l’allotjament la nit del 23 de juny en règim de pensió complerta a la casa de Colònies Can Clarens de Vallgorguina i els materials necessaris pels rituals.
Socis adults 50 € (sopar, dormir nit del 23, dinar 24 i rituals)
Socis menors de 14 anys 45 € (sopar, dormir nit del 23, dinar 24 i rituals)
No socis adults 60 € (sopar, dormir nit del 23, dinar 24 i rituals)

Tenim 10 places per venir únicament a sopar i al ritual de Sant Joan
Socis adults o menors 35 € (si veniu a sopar i al ritual)
No socis adults o menors 45 € (si veniu a sopar i al ritual)


Donat que la casa té una capacitat màxima de 78 places, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
La confirmació de les places es farà directament al mur de l’esdeveniment i al blog i no es confirmaran personalment.
http://www.facebook.com/event.php?eid=217787124899589
http://amicsdeloficideviure.blogspot.com/

En aquesta ocasió l'activitat no està exclusivament reservada als membres del grup i es podran fer reserves per segones o terceres persones i també hi poden venir els nens i les nenes. Donat que ens demanen que fem un ingrés a compte per a fer la reserva, caldrà donar una paga i senyal de 20€ per persona que s’ingressaran en el Nº de compte 2100 3054 65 2101019422 de La Caixa i que es descomptaran del preu final a pagar i que caldrà abonar en arribar a la casa el dia 23. En fer l’ingrés o la transferència caldrà indicar el nom de les persones que s’inscriuen a la trobada i després s’haurà d’enviar un correu electrònic a info@amicsdeloficideviure.org indicant el número de referència de l’operació realitzada, els noms dels inscrits i l’edat dels inscrits (si són menors de 14 anys), si es demana plaça en una habitació de 4, de 6, de 10 o de 12 llits. També caldrà indicar un telèfon de contacte i de quina població sortireu.
Cas de no poder assistir finalment a la trobada, només es podran retornar els diners de la paga i senyal si s’han cobert totes les places.
Les places s'atorgaran per estricte ordre de realització de l’ingrés al compte corrent de La Caixa i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur.
Característiques de la casa: la distribució de les habitacions es farà respectant l’ordre d’inscripció
1 habitació de 4 places
2 habitacions de 12 places
3 habitacions de 10 places (1 baix)
3 habitacions de 6 places (2 baix)

Com arribar-hi en cotxe:

* Opció A Des de Barcelona o Girona: Sortida 11 de l'AP-7. A la sortida del peatge cal girar a la dreta en direcció Vallgorguina-Arenys de Mar. Un cop s'entra al poble de Vallgorguina, a la mateixa carretera trobareu un semàfor; cal girar a la dreta seguint l'indicador que adreça al camp d'esports. A uns 300 m. a la dreta trobareu un camí sense asfaltar i un indicador que assenyala la casa de colònies CAN CLARENS. Cal agafar aquest camí i seguir-lo fins a arribar a Can Clarens (600 m). Pel camí trobareu més indicadors.

* Opció B Des d'Arenys de Mar: Cal anar direcció Arenys de Munt i després direcció a Sant Celoni. Abans d'arribar a Sant Celoni trobareu el poble de Vallgorguina. A la mateixa carretera trobareu un semàfor, cal girar a l'esquerra seguint l'indicador que adreça al camp d'esports. A partir d'aquí podeu seguir les mateixes indicacions que si vinguessiu de Barcelona o Girona.

Transport públic: RENFE direcció Sant Celoni o Maçanet, parada Sant Celoni. Des de Sant Celoni no hi ha transport públic fins la casa de colònies.

Distàncies principals
de Barcelona: 45 km
de Girona: 45 km
de Tarragona: 150 km
de Lleida: 150 km

Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies


Es mirarà d'organitzar cotxes des de Barcelona o altres llocs de sortida.

2 comentaris:

  1. On es la casa ???
    Aqyesta lletra no es llegible.
    Quins preus teniu per la festa ????

    Isabel M.T.

    ResponElimina
  2. Tenim 78 places en les que el preu de l’estada inclou l’allotjament la nit del 23 de juny en règim de pensió complerta a la casa de Colònies Can Clarens de Vallgorguina i els materials necessaris pels rituals.
    Socis adults 50 € (sopar, dormir nit del 23, dinar 24 i rituals)
    Socis menors de 14 anys 45 € (sopar, dormir nit del 23, dinar 24 i rituals)
    No socis adults 60 € (sopar, dormir nit del 23, dinar 24 i rituals)

    Tenim 10 places per venir únicament a sopar i al ritual de Sant Joan
    Socis adults o menors 35 € (si veniu a sopar i al ritual)
    No socis adults o menors 45 € (si veniu a sopar i al ritual)

    ResponElimina