dimecres, 23 de maig del 2012

1er Cine fòrum dels Amics de l'Ofici de Viure



Es projectarà la pel·lícula Samsara i es realitzarà a Om Terra Nova
C/ Alcalá de Guadaira, 22, bajos.
(Metro L2 - Bac de Roda).
Distrito de San Martí. Barcelona 08020. España.
Tel info del centre: 931 813 189, 670 908 544
(www.om-terranova.com)



Any: 2001
Duració: 135 min.
distribuidora: Karma Films

Shawn Ku: Tashi
Christy Chung: Pema
Neelesha BaVora: Sujata
Lhakpa Tsering: Dawa
Tenzin Tashi: Karma

Direcció: Pan Nalin
Guió: Tim Baker y Pan Nalin
Història: Pan Nalin
Productors: Karl Baumgartner, Reinhard Brundig, Domenico Procacci
Co-productors: Christoph Friedel, Marc Sillam

Samsara és una pe ·lícula en coproducció entre Índia, França, Itàlia i Alemanya, dirigida per Pa Nalin i estrenada l'any 2001.

Després de tres anys, tres mesos i tres dies de reclusió voluntària en una ermita perduda a la regió del Ladakh a l'Himàlaia, Thasi emergeix d'un tràngol profund. De tornada al monestir budista on va viure des dels cinc anys, el jove va recuperant poc a poc les seves forces vitals. Però el retorn porta resultats inesperats. Fora dels rigors d'una vida lliurada al desenvolupament espiritual,Thasi comença a experiementar el despertar a la vida sexual. Aquests sentiments coincideixen amb un viatge a una vila propera on Tashi coneix Pema una bella jove de la que s'enamora. Per primera vegada el jove lama comença a qüestionar-se els valors de la seva vida monacal al monestir.

16:30 Benvinguda i presentació
17:00 Projecció de la pel·lícula (2h. 15m.)
19:15 Fòrum debat sobre la pel·lícula, tractant essencialment el tema del Sàmsara (la màtrix, la maia).
20:15 Cloenda
20:30 Tancament de l'activitat

Conductor del cinema fòrum
El sherpa espiritual Ricard Om. Estudiós de filosofia psicologia oriental i coneixement interior. Combina el seu creixement amb la meditació profunda de l'ésser superior.
Practicant de Budisme Tibetà i Zen, Chi-Kung i canalitzador. Facilitador de benedicció divina, "Deeksha Giver", per la Oneness University (www.diksha.es -www.onenessuniversity.org) i facilitador de meditacions transcendentals.

Realitza las següents terapies energétiques:
• Mestre de Reiki.
• Tong-Len.
• Diksha.
• Sanació Zen.
• Sanació Reconectiva.
• Armonització de Txackres.
• Canalització energètica.
• Sat Nam Rasayan.


Donat que només hi ha 30 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 10 de maig a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol·licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA LES PERSONES QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

En aquesta ocasió podeu portar coixins de meditació (els que en tingueu), mitjons gruixuts per poder caminar descalços per la sala de meditació i una manteta per tapar-vos durant les meditacions.

Aquesta activitat és completament gratuïta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada