dimecres, 23 de maig de 2012

12ª Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure, diumenge 3 de juny

El proper 3 de juny tindrà lloc la 12a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem a Coco-mat i ens acompanyarà Ricard Rotllan, monjo budista, que ens guiarà en el procés d'aprenentatge de la meditació.
Coco-mat és un altre concepte de botiga, és un lloc molt especial en què només d’entrar-hi t’envaeix la calma i l’harmonia. Aquesta sensació de calma i harmonia és fonamental ja que el que venen és tot allò necessari per poder gaudir d’un bon descans. Ens acolliran en un espai que ens ajudarà a gaudir d’una meditació plena i serena propícia per a conduir-nos al nostra interior més profund.

Coco-mat està situat a Barcelona, al carrer Balmes 229-231, molt a prop de l’estació de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El programa de la Jornada és el següent:
11h a 11h30 Arribada dels participants
11h30 a 14h Teoria i pràctica de la meditació a càrrec de Ricard Rotllan
14h15 a 16h Dinar compartit
16h a 18’30h Teoria i pràctica de la meditació a càrrec de Ricard Rotllan

Donat que només hi ha 40 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 27 de maig a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol·licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.
Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada