dijous, 10 de maig del 2012

41 Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. La Fuliola (Lleida)



La 41a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure tindrà lloc a La Fuliola (Lleida) el proper 19 de maig, ens acompanyaran membres de l’associació espanyola de terapeutes de cràneosacral biodinàmica que ens donaran a conèixer la teràpia craneosacral. 

QUÈ ÉS LA TERÀPIA CRANEOSACRAL?
Es tracta d'un sistema de teràpia manual suau i profund, desenvolupat per l’osteòpata nord-americà Dr William G. Sutherland al començament del segle XX.

La Teràpia Craneosacral es basa en el principi de l'existència d'una pulsació rítmica subtil que emergeix en els teixits i fluids del nucli del cos, que s'anomena Impuls Rítmic Cranial.



Aquest impuls pot ser percebut com un moviment respiratori subtil en totes les estructures que componen el sistema craneosacral (encèfal, medul·la espinal, líquid cefaloraquidi, meninges, ossos cranials, pelvis i sacre), i es transmet també a tots els òrgans i teixits corporals.

La potència i qualitat amb què emergeix i es transmet aquest impuls a tot l'organisme determina el seu estat de salut i vitalitat.

Ens acompanyarà Cristina Ratti, Marian Aranda i Fabienne Marcel de l’associació espanyola de terapeutes de cràneosacral biodinàmica

http://www.asociacioncraneosacral.com/


Programa:
11h: Arribada a La Fuliola i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: La teràpia Craneosacral a càrrec de l’associació espanyola de terapeutes de cràneosacral biodinàmica
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents i passejada pels entorns
16h00 a 18h30: La teràpia Craneosacral a càrrec de l’associació espanyola de terapeutes de cràneosacral biodinàmica

DONAT QUE NOMÉS HI HA 40 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 10 de maig a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies

Aquesta activitat és completament gratuïta.

1 comentari:

  1. Tenen plaça confirmada:

    1. Teresa Romagosa
    2. Anna Miret
    3. 3 Carmen Garcia Modrego
    4. Magda Sirvent
    5. Albert Martinez
    6. Jaume Olivé
    7. Marga Masdeu
    8. Tere Juanpere
    9. Maite Fontanet
    10. Montse Rodriguez
    11. Joan Garcia
    12. Isabel Navascues
    13. Pilar Moratilla
    14. M. Jesus Moratilla
    15. Maria Pinteño
    16. Manel Martinez

    ResponElimina