diumenge, 1 de juliol de 2012

43ª Trobada dels AOV
43ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure. Llera del Cardener, 15 de juliol de 2012
Intercanvi de reiki i connexió amb la natura

La 43a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure serà el proper diumenge 15 de juliol. Com que ara fa bon temps hem decidit fer aquesta trobada en un entorn natural i així poder gaudir de l’energia de l’aigua i de la muntanya. Hem pensat que podríem trobar-nos a la llera del riu Cardener, concretament a la zona que hi ha entre els km 54 i 55 de la C55 (entre Santpedor i Solsona) i passar el dia allà. La idea és trobar-nos com sempre a les 11 del matí i fer algunes activitats de connexió amb l’energia de la natura i a la tarda després de dinar farem reiki. Ens acompanyaran tres mestres de reiki de l’associació Vida más Plena, es tracta de Juan Osuna, Susanna Vidal i Marta Domínguez. 


El programa de la Jornada és el següent:
11h a 11h30: Arribada dels participants
11h30 a 14h30: La connexió amb l’energia de la natura
14h30 a 16: Dinar compartit (tothom porta menjar i el compartim)
16h: Passejada per la llera del riu
17h a 18’30h: Taller de Reiki a càrrec de Juan Osuna, Susanna Vidal i Marta Domínguez de l’associació Vida más Plena

En aquesta ocasió l'activitat no està exclusivament reservada als membres del grup i es podran fer reserves per segones o terceres persones i també hi poden venir els nens i les nenes. Per tal de poder organitzar bé la trobada ens heu d’indicar qui de vosaltres vol venir i si veniu amb d’altres persones. Envieu un correu electrònic a info@amicsdeloficideviure.org indicant el nom de les persones que vindran. Si veniu amb nens i nenes ens aniria molt bé saber quines edats tenen.

Aquesta trobada es realitzarà en un espai en que no hi ha ni taules ni cadires, així que si podeu, estaria bé que portéssiu taules i cadires de càmping. Convindria que portéssiu algun coixí i per fer el reiki estaria bé poder tenir algunes màrfegues. També és aconsellable portar un barret o una gorra. Tenint en compte que estarem a la llera d’un riu, hi ha la possibilitat que puguem remullar-nos una mica, així doncs, si algú vol portar el vestit de bany, que ho faci.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Com arribar a aquest punt de la llera del Cardener?
Carretera C-55 entre Manresa i Solsona. Entre el km 54 i el 55 trobareu un camí que hi porta (posarem uns cartells amb el logo de l’associació Amics de l’Ofici de Viure per facilitar la localització de l’espai). El trobareu a l’esquerra si aneu direcció Solsona. Cal anar en compta, ja que en aquell punt hi ha una línea contínua que no permet girar a l’esquerra, així doncs, haureu d’anar més amunt per tal de poder trobar un lloc per fer un canvi de sentit i poder agafar el caminet que porta al punt de la llera del Cardener que ens interessa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada