dissabte, 9 de juny del 2012

42a Trobada dels AOV.



La 42a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure tindrà lloc a Canet de Mar el proper 16 de juny, ens acompanyarà la psico-oncòloga i col·laboradora del programa Eva Juan.

A Canet de Mar ens rebran a l’Escola Universitaria de Teixits de punt. Plaça Universitat 1. Canet de Mar.


Programa:
11h: Arribada a Canet de Mar i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Treballarem la presa de consciencia de quines emocions tenen els malants de càncer i com confrontar-les de forma òptima
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents i passejada pels entorns
16h00 a 18h30: Treballarem com influeixen les emocions sobre el sistema inmunitari i com cuidar-nos de forma integradora

DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 2 de juny a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.


Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada