dimarts, 6 de març de 2012

10e Sopar G-astronòmic


El proper 31 de març a les 19h30 tindrà lloc un sopar G-astronòmic amb observació del cel a través del telescopi en un observatori. Està previst fer observacions de la Lluna, Júpiter i també de nebuloses i cúmuls estel.lars.

L'activitat començarà amb el sopar i continuarà a l'observatori observant el cel.
Horari: de 19h30 a 24 h aproximadament
Punt de trobada: a la plaça de l'estació de Valldoreix dels Ferrocarrils Catalans (Rambla Mossen Jacint Verdaguer nº 1).

Nombre d'assistents: a causa de les dimensions de l'observatori l'activitat està limitada a 15 persones. Els assistents als sopars G-astronòmics precedents no poden repetir assistència. Es preveu fer d'altres convocatòries en un futur.
Cada assistent haurà d'aportar algun plat per tal de fer un sopar compartit. Agraïm la col·laboració del grup Font Agudes que aporta aigua a les nostres trobades. Des d’aquí els donem les gràcies de tot cor.

Per reservar una de les 15 places cal enviar un missatge a info@amicsdeloficideviure.org  Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 11 de març a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol·licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge. No es podran fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir.

Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies

Aquesta activitat és completament gratuïta

1 comentari:

 1. Tenen plaça confirmada els socis i sòcies:

  1. Daniel Perez Zamora
  2. Sylvia Escoda
  3. Mercè Solé
  4. Mercè Roc
  5. Anna Miret
  6. Nil Soto Escoda
  7. Roger Soto Escoda
  8. Joel Soto Escoda
  9. Joana Ventura
  10. Josep Coscojuela
  11. Meritxell Soler Boada
  12. Mariona Lladonosa Soler
  13. Cèlia Lladonosa Soler
  14. Maite Cervantes
  15. Isabel Rosa Trinidad

  ResponElimina