diumenge, 18 de març de 2012

10a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure


El proper 12 d’abril tindrà lloc la 10a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem a l’escola Arc iris i serà una meditació guiada pel Ferran i la Nela d’Espai Ludic, espai terapèutic. La Carme Parera actuarà com a anfitriona de l'associació dels Amics de l'Ofici de Viure.La Nela i el Ferran van crear Espailúdic 13 anys seguint el su impuls genuí dirigit al coneixement de l'ésser humà i la millora de la seva qualitat de vida posant-seal servei de les persones.
Espailúdic és un espai de FORMACIÓ i TERÀPIA que potencia la trobada amb un mateix i entre persones d'una forma conscient i saludable. A Espai Ludic entenen com salut prendre consciència d'un mateix, ser solidari amb els altres i desenvolupar l'interès amorós a adquirir destresa en el gaudi de viure.
Tenen confiança en la naturalesa humana i la seva capacitat d'autoregulació. Practiquen i animen al coneixement i l'observació d'un mateix per així tranquil·litzar i aquietar la ment per poder aprendre a viure amb més serenitat, més eficàcia i menor esforç.

http://www.espailudic.com/

L’accés a l’escola Arc iris serà de 18’30 a 19h. A partir de les 19h no es podrà accedir al recinte escolar. La meditació acabarà al voltant de les 20’30h.

Donat que només hi ha 70 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 24 de març a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol·licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

En aquesta ocasió podeu portar coixins de meditació (els que en tingueu), mitjons gruixuts per poder caminar descalços per la sala de meditació i una manteta per tapar-vos durant les meditacions.

Escola Arc Iris
C/ Arc de Sant Martí, 78, 08032 Barcelona
http://maps.google.es/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla%3Aca%3Aofficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=escola+arc+iris+barcelona&fb=1&gl=es&hq=escola+arc+iris&hnear=Barcelona&cid=0%2C0%2C13846938827213251078&ei=esNuTebqMIav8QPe5KSADw&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=2&ved=0CCwQnwIwAQ


Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies


Aquesta activitat és completament gratuïta.

2 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Nuria Doya
  2. Carmen Garcia Modrego
  3. Rosa Solsona
  4. Geles Martinez
  5. Teresa Ferrer
  6. Joan Garcia
  7. Ferran Bueno

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  8. Adela Villarejo
  9. Yolanda López
  10. Montse Valls

  ResponElimina