dimarts, 10 d’abril de 2012

2a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure al País Valencià, 21 d'abril2a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure al País Valencià. València, 21 d’abril de 2012

La 2ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure al País Valencià es farà a València el dissabte 21 d’abril i en aquesta ocasió ens acompanyarà la coach Maria Luisa Vilaplana.


La Maria Luisa diu que creixem creient que la vida és així, que som així i que això és una realitat immutable contra la qual res podem fer. Pensem també que el nostre destí està marcat per mans alienes, i que la vida s'esmuny entre els nostres dits sense que puguem fer molt per evitar-ho i no ens atrevim a viure la vida en primera persona,com a protagonista absolut.
En aquesta trobada utilitzarem els recursos que ens ofereix el Coaching per atrevir-nos a fer realitat els nostres desitjos, a decidir, crear, triar, canviar, prenent consciència d'on s'està i cap on es vol anar, aprenent a definir objectius i les accions necessàries per aconseguir-los, a comunicar-nos més eficaçment, i alinear la nostra actitud, creences, valors, amb els objectius que ens marquem, el canvi que realment MARQUI LA DIFERÈNCIA.

Programa:
11h: Arribada a València i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Taller Marca la diferència amb Maria Luisa Vilaplana
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents
16h00 a 18h30: Continuació del taller Marca la diferència amb Maria Luisa Vilaplana

Maria Luisa Vilaplana és coach professional, terapeuta transpersonal, formadora i tutora en formacions de coaching e-learning i presencial de “Experto en coaching”.
mlvilaplana@hotmail.com

DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 6 d’abril a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

1 comentari:

 1. Tenen plaça confirmada:

  1. Julia Valls Martínez
  2. Ana Sepulcre
  3. Amparo Alcalá
  4. Cristina Sanfélix
  5. Juan Sanfélix
  6. Juan Moreno
  7. Ignasi Talens
  8. M. Angels Alcolea
  9. Pilar Delgado
  10. Pepe Delgado
  11. Juan V. Moreno
  12. Antoinne Leggua
  13. Amparo Barbera

  ResponElimina