dissabte, 26 de novembre del 2011

Conferència d'Evânia Reichert


Hora
dijous, 1 / desembre · 19:00 - 20:30

Lloc
Escola Arc Iris
Arc de Sant Martí, 78 08032
Barcelona, Spain

El proper 1 de desembre a les 19h. l’Evania Reichert farà una conferència sobre la importància dels primers anys de vida dels infants en la construcció del caràcter. L’acte es realitzarà a l’Escola Arc Iris de Barcelona.
Evania Reichert és terapeuta psicocorporal d’orientació reichiana i coordina les àrees de psicoteràpia i educació a la pionera Escuela Abierta Vale do Ser, a l’estat de Rio Grande do Sul (Brasil). Com a periodista, escriptora i editora manté un intens compromís amb la defensa i al protecció de la infància, l’educació i l’ecologia. Com professora i investigadora s’ha especialitzat en l’estudi de la relació entre les fases de la infància i la formació del caràcter. Forma part del equip de terapeutes que apliquen la Psicologia dels Eneatips del Dr. Claudio Naranjo. És autora de Infancia, la edad Sagrada (Ediciones La Llave) i SAT en la Educación. També és coautora de Amor à Arma i Química ao Próximo.


Donat que només hi ha 80 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 13 de novembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

Escola Arc Iris
C/ Arc de Sant Martí, 78, 08032 Barcelona
http://maps.google.es/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla%3Aca%3Aofficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=escola+arc+iris+barcelona&fb=1&gl=es&hq=escola+arc+iris&hnear=Barcelona&cid=0%2C0%2C13846938827213251078&ei=esNuTebqMIav8QPe5KSADw&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=2&ved=0CCwQnwIwAQ

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.

Aquesta activitat és completament gratuïta.





2 comentaris:

  1. Tenen plaça confirmada:
    1. Carmen Garcia Modrego
    2. Cristina Ciscar
    3. Montse Madurell
    4. Jordi Roca
    5. Montse Sans Pons
    6. Gemma Avila
    7. Anna Colomer
    8. Eduard Herrero
    9. Marta Prades
    10. Eduard Garcia
    11. Eva Papiol
    12. Cristina Perez Palleja
    13. Rafel Margalef
    14. Julia Mateo Gambarte
    15. Angeles Jaen
    16. Yol
    17. Rosa Marina Fors

    ResponElimina
  2. Tenen plaça confirmada:
    18. Núria Doya
    19. Mireia Escoda
    20. Mireia Degorda

    ResponElimina