dimarts, 8 de novembre de 2011

4a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure


Hora
dijous, 17 / novembre · 18:30 - 20:30

Lloc
Escola Arc Iris
Arc de Sant Martí, 78
Barcelona.El proper 17 de novembre tindrà lloc la 5a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem a l’escola Arc iris i serà una meditació guiada per Ricard Ripol. La Carme Parera actuarà com a anfitriona de l'associació dels Amics de l'Ofici de Viure.

L’accés a l’escola serà de 18’30 a 19h. A partir de les 19h no es podrà accedir al recinte escolar. La meditació acabarà al voltant de les 20’30h. 


Escola Arc Iris 
C/ Arc de Sant Martí, 78, 08032 Barcelona
http://maps.google.es/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla%3Aca%3Aofficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=escola+arc+iris+barcelona&fb=1&gl=es&hq=escola+arc+iris&hnear=Barcelona&cid=0%2C0%2C13846938827213251078&ei=esNuTebqMIav8QPe5KSADw&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=2&ved=0CCwQnwIwAQ


Donat que només hi ha 70 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 4 de novembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

En aquesta ocasió podeu portar coixins de meditació (els que en tingueu), mitjons gruixuts per poder caminar descalços per la sala de meditació i una manteta per tapar-vos durant les meditacions.


Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.


Aquesta activitat és completament gratuïta.


1 comentari:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Ana Garcia
  2. Emilia Medina
  3. Esther Poses
  4. Isabel Rosa Trinidad
  5. Cristina Ciscar
  6. Nuria Serra
  7. Anna Colomer
  8. Mireia Llucià
  9. Xavi Fernández de Juan
  10. Maite Pérez
  11. Montse Madurell
  12. Maria Mestre Bassa
  13. Mercè Solé
  14. Cristina Puentes
  15. Enric Martin
  16. Isabel Nil
  17. Eva Caro
  18. Montse Pi
  19. Enrica Arnabat
  20. Marta Sanchez

  ResponElimina