dissabte, 26 de novembre de 2011

6a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure

Hora
dimarts, 13 / desembre · 19:00 - 20:30

Lloc
Centre YESOUISI
Pelai 44, 6e
Barcelona, Spain


El proper 13 de desembre tindrà lloc la 6a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem a YESOUISI i serà una meditació guiada per Miriam Subirana. La Carme Parera actuarà com a anfitriona de l'associació dels Amics de l'Ofici de Viure.

YESOUISI
Carrer Pelai 44, 6è


Donat que només hi ha 40 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 2 de desembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al bloc.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.
En aquesta ocasió la meditació es realitzarà en cadira, no cal doncs portar coixí.

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.

Aquesta activitat és completament gratuïta.
4 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Enrica Arnabat
  2. Eduard Garcia
  3. Maite Cervantes
  4. Mercè Roc

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  5. David Sánchez
  6. Cristina Pla Dorca
  7. Montse Madurell
  8. Jordi Roca
  9. Isabel Nil
  10. Àngels Buscarons
  11. Gloria Gimenez
  12. Maria Pozo
  13. Mercè Lorés
  14. Marta Sanchez
  15. Anna Colomer
  16. Maria Teresa Ferrer
  17. Marta Casals
  18. Xus
  19. Rosario Aoiz
  20. Esther Lopez

  ResponElimina
 3. Tenen plaça confirmada:
  21. Isabel Nil
  22. Piedad Barragan
  23. Sílvia Capellas
  24. Puri Garcia Pera

  ResponElimina
 4. Tenen plaça confirmada:
  24. Rosa Muñoz
  25. Piti Cervelló
  26. Ana Garcia

  ResponElimina