dilluns, 31 de gener del 2011

5a Trobada del Club de Lectura dels Amics de l'Ofici de Viure

El proper 24 de febrer tindrà lloc la 5a Trobada del Club de lectura dels Amics de l’Ofici de Viure.

En aquesta ocasió l’Anna Enjuanes ens proposa treballar amb Miquel Angel Manzano i parlar del llibre "La trampa de la felicidad" de Russ Harris.

El llibre està basat en la novedosa Teràpia d'Acceptació i Compromís (ACT), que fomenta la convivència amb pensaments i emocions, aprenent a dirigir la nostra vida cap a un sentit de satisfacció i orgull personal.


La sessió del club de lectura començarà puntualment a les 19h i acabarà al voltant de les 21h. 

El lloc està per determinar.


Miquel Àngel Manzano és
LLicenciat en Psicologia
Professor del Master en Psicologia Clínica i de la Salut
i treballa com a terapeuta a ISEP Clínic a Barcelona


Hi ha 40 places per a aquesta activitat
Demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org .
Els socis dels Amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia15 de gener a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a l’activitat.

Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur del grup al facebook. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. 
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA LES PERSONES QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada