diumenge, 30 de gener de 2011

26a trobada dels Amics de l’Ofici de Viure, Sant Gregori (Girona) 13 de Febrer.

La 26a trobada dels Amics de l’Ofici de Viure tindrà lloc el 13 de febrer i es farà a les comarques gironines, molt a prop de Girona (properament us indicarem el lloc concret en què es desenvoluparà). 

En aquesta ocasió treballarem sobre el Feng Shui i celebrarem el 1er Mercat d’intercanvi dels Amics de l’Ofici de viure. El Feng Shui aporta l’harmonia, la plenitutd i l’equilibri de la Natura a la
Comoditat de la nostra llar. Podem gaudir d’aquestes sensacions cada dia en arrivar a casa o a la feina creant espais vius i harmònics amb l’ajuda del Feng Shui. En aquesta trobada treballarem sobre tant la teoria com la pràctica i serà molt participativa:
El Feng shui de l’ Escola de la Forma.
Els principios del Feng Shui.
Mira casa teva amb els ulls del Feng Shui.
El Yin i el Yang i els cinc elements.
El mapa bagua.
Descobreix les àrees del bagua en el plano de casa teva.

Els mercats d’intercanvi són uns espais on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. Del que es tracta és d’intercanviar bens, productes de consum o fins i tot serveis personals sense requerir diners per fer efectiu l’intercanvi.
És una activitat que vol fer pensar i reflexionar sobre el consum responsable en un moment en què la societat està immersa en la cultura del consumisme (comprar, usar i llençar).
Intercanviar és fer realitat un comerç sense diners, recuperant una forma oblidada d’economia amb molts avantatges ambientals, econòmics i socials.
El mercat d’intercanvi:
• Ens protegeix de la compra compulsiva de productes de consum.
• Permet reflexionar sobre el sentit de l’economia i humanitzar les relacions econòmiques.
• Beneficia al medi ambient i als sectors amb menys recursos.

La trobada començarà a les 11h i acabarà al voltant de les 19h.
El programa de la trobada és el següent:
11h Arribada dels participants i activitats per conèixer els participants
11’30h a 14’30 El Feng Shui: teoria i pràctica a càrrec de Marita Monfort
14’30 a 16h Dinar compartit
16h a 19h Mercat d’intercanvi

Marita Monfort és Consultora de Feng Shui i Arquitecta Técnica.
http://www.fengshuimaritamonfort.com/
http://fengshuimaritamonfort.blogspot.com/
Telèfons 935 891 763 i 677 977 970

Donat que només hi ha 60 places per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 5 de febrer a les 21h. Els no-socis poden demanar l’assistència a partir del moment en que es realitza la convocatòria, però no es farà pública la confirmació de places dels no-socis fins el 5 de febrer ja que fins aquell moment no es podrà saber el nombre de places disponibles pels no-socis. Les places sempre s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.

EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE O LES PERSONES QUE REBEN EL NOSTRE BUTLLETÍ SETMANAL PER MAIL I QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom de la persona que vol assistir a la trobada. Si voleu compartir el vostre cotxe per anar a la trobada, indiqueu-ho en el mail tot dient la població de la que sortireu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada