dimecres, 29 de desembre de 2010

4a Trobada del Club de lectura dels Amics de l’Ofici de Viure

El proper 27 de gener tindrà lloc la 4a Trobada del Club de lectura dels Amics de l’Ofici de Viure.
En aquesta ocasió l’Anna Enjuanes ens proposa treballar amb el Raimon Samsó i parlar del llibre "Las 7 leyes espirituales del éxito" de Deepak Chopra.La sessió del club de lectura començarà puntualment a les 19h i acabarà al voltant de les 21h.
Es farà al centre de Raimon Samsó:

Àrea Interior
Jonqueres 16 9ºB
08003 Barcelona
Tel. 93 304 24 88
info@raimonsamso.com

Com tots sabeu el Raimon Samsó és llicenciat en Ciències Econòmiques, master en Edició Editorial, coach professional i financer i escriptor

El seu web:http://www.raimonsamso.com/

En aquesta ocasió només hi ha 30 places per a aquesta activitat
Demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels Amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 27 de desembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a l’activitat.

Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur del grup al facebook. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA LES PERSONES QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada