diumenge, 26 de desembre de 2010

25ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. Reus 23 de gener

Hora:  Diumenge 23 de gener de 11:00 a 19:00
Lloc:  Centre Cívic Mas Abelló de Reus, Tarragona.
        


La 25ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà al centre cívic Mas Abelló de Reus el 23 de gener de 2011.En aquesta ocasió treballarem amb la Juna Albert que ens parlarà de l’autosabotatge. La Juna ens diu: estúpidament, allò que més repetim en aquesta previsibilitat, és allò que més ens allunya de la nostra Felicitat.


Quan un dia t’adones de quantes vegades has estat l’últim a saber allò que eres capaç de fer …
Quan un dia t’adones que tú també podies fer-ho ..
Quan un dia t’adones que només et calia atrevir-te a pensar-ho ...
Quan un dia t’adones que ets tú l’únic que tria si estàs malalt o no, serè o ansiós, satisfet o frustrat, poruc o confiat, …

Aquell dia és el dia en què has il.luminat la teva Irracionalitat i has començat a ensinistrar-la. A portar-la on TU vols. A deixar d’estar simplement irracionalment dominat per ella.
Has après a ser Agosaradament Irracional.
Has après a dirigir la teva Energia interna.
Has après a deixar enrere l’AUTOSABOTATGE.
Aquell dia has començat a viure segons TU deixant enrere Dependències, Pors, Culpes i Vergonyes.

Es possible, fácil i divertit i és VIDA, aprendre com portar a la consciència els teus propis Autosabotatges.

Diverteix-te i dóna’t l’oportunitat de viure fora de l’Autosabotatge, aprenent el Llenguatge de la Lògica no ordinària, de les Metàfores, de les Paradoxes, dels Eurekas.
El llenguatge pont entre la Nostra Racionalitat i la Nostra Creativitat única, la que ens dóna la raó de ser i la que guarda la clau de la Nostra vertadera Felicitat.


El programa de la Jornada és el següent:
11h a 14'30 L’autosabotatge (primera part) a càrrec de Juna Albert.
14'30h Dinar compartit
16'30h a 18’30 L’autosabotatge (segona part, exercicis pràctics) a càrrec deJuna Albert..


Donat que només hi ha 60 places per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure. org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 2 de gener a les 21h. Els no-socis poden demanar l’assistència a partir del moment en que es realitza la convocatòria, però no es farà pública la confirmació de places dels no-socis fins el 3 de gener ja que fins aquell moment no es podrà saber el nombre de places disponibles pels no-socis. Les places sempre s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.

EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE O LES PERSONES QUE REBEN EL NOSTRE BUTLLETÍ SETMANAL PER MAIL I QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.
org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom compler de la persona que vol assistir a la trobada. Si voleu compartir el vostre cotxe per anar a la trobada, indiqueu-ho en el mail tot dient la població de la que sortireu.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Centre cívic Mas Abelló
Carrer del Mas del Carpa, 4
43204 Reus
http://www.reus.cat/participacio_i_ciutadania/participacio/centrescivics/masabello.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada