dijous, 3 de març del 2011

6a Trobada del Club de Lectura dels Amics de l'Ofici de Viure

El proper 31 de març tindrà lloc la 6a Trobada del Club de lectura dels Amics de l’Ofici de Viure.

En aquesta ocasió l’Anna Enjuanes ens proposa treballar amb en Francesc Torralba i parlar del llibre “El arte de ser feliz en 50 reglas” de Schopenhauer (Herder, Barcelona)

La sessió del club de lectura començarà puntualment a les 19h i acabarà al voltant de les 21h. 

El Centre cívic de Barcelona on es realitzarà la trobada està per determinar i s’informarà en els propers dies.



Francesc Torralba és Doctor en Filosofia i Doctor en Teologia, Director de la càtedra Ethos de ètica aplicada i Professor de la Universitat Ramon Llull. Entre el seus llibres més celebrats, cal destacar: Antropologia del cuidar (1998), Explorar el sentit de la realitat (2000), Rostre i sentit de l’acció educativa (2001), Ètica del cuidar (2001), Cent valors per viure (2001), Vint-i-cinc catalans i Déu (2002), ¿Un altre món és possible? (2003), ¿Què és la dignitat humana? (Editorial Herder) (2004), Pares i fills (2003), Cartes al fill que encara no té nom (2005), El civisme planetari (explicats als meus fills) (2005), L’art de saber escoltar (2006), Els mestres de la sospita: Marx, Nietzsche i Freud (2007), El sentit de la vida (2008), Biblioteca Francesc Torralba dedicada a valors amb títols com La Tendresa, La Paciència o L'Amistat, (2008), Planta cara a la mort (2008), Sosegarse en un mundo sin sosiego (2009) i Inteligencia Espiritual (2010). Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, l'alemany, el francès, l'italià i el portuguès.



Hi ha 40 places per a aquesta activitat
Demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org .
Els socis dels Amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia8 de març a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a l’activitat.

Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur del grup al facebook. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA LES PERSONES QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies
Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada