dissabte, 18 de setembre del 2010

22ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. Pavelló de Suècia, Berga



Benvolguts, Benvolgudes,
Hi ha un petit canvi d’última hora en la ubicació de la trobada. Finalment no es farà al Pavelló de Suècia de Berga, si no que es farà a l’Hotel Berga Parc (que està situat just al costat mateix del Pavelló de Suècia). 
L’adreça és Ctra de Solsona, 1-A, 08600 Berga





El proper 2 d’octubre tindrà lloc la 22a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure. Aquesta vegada anirem a Berga i ens acolliran al Casal d’Europa del Begadà, també conegut com a Pavelló de Suècia. L’Ajuntament de Berga ens el cedeix gratuïtament, des d’aquí els ho agraïm de tot cor.

En aquesta ocasió treballarem sobre L´autoconsciència i ho farem de la mà de l’Assumpció Salat.
Quantes vegades hem sentit dir allò de....” Geni i fi
gura fins a la sepultura”. És així?. Són reflexions que us invitem a fer en aquesta trobada. Ens preguntarem si el caràcter es pot canviar o no. Si naixem amb una determinada manera de ser o bé el nostre caràcter és fruït de l’educació i de l’entorn on ens hem criat. És el mateix caràcter que personalitat ? On està la diferència? Podem canviar la nostra manera de ser?. Com ho podem fer per ser autèntics?. Això ens recorda aquella frase que moltes vegades ens han dit de ... “ has de ser tu mateix, no has d’imitar a ningú”. Com ho podem fer per ser autèntics? En aquesta trobada procurarem veure les diferències entre un i altre concepte i aprendrem algunes eines que ens poden ajudar a descobrir i millorar qui som i com som. 






La trobada començarà a les 11h i acabarà al voltant de les 19h.
El programa de la trobada és el següent:
11h Arribada dels participants i activitats per conèixer els participants
11’30h a 14’30 L’autoconsciència a càrrec d’Assumpció Salat
Els sers humans ens coneixem a nosaltres mateixos.
El caràcter i la personalitat.
Les identificacions.
Com desenvolupar les nostres potencialitats. Exercicis pràctics.
14’30 a 16 Dinar compartit
16 a 17’h Continuació del taller sobre l’autoconsciència a càrrec d’Assumpció Salat
17h a 18’30 Meditació dirigida pel monjo budista Ricard Rotllan


Asumpció Salat i Bertran
Psicòloga i consultora en Recursos Humans. Fa més de 15 anys que treballa com a formadora per a diferents empreses i per l´Administració Pública de Catalunya. Ha col•laborat també en diferents programes de radio i premsa escrita. Destaca pel seu dinamisme en tot allò que explica i ens assegura que ens farà pensar i parlar sobre aquesta temàtica.
La seva web: www.agape.cat

Donat que només hi ha 70 places per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 21 de setembre a les 21h. Els no-socis poden demanar l’assistència a partir del moment en que es fa pública la convocatòria, però no es farà pública la confirmació de places dels no-socis fins el 22 de setembre ja que fins aquell moment no es podrà saber el nombre de places disponibles pels no-socis. Les places sempre s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.

EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE O LES PERSONES QUE REBEN EL NOSTRE BUTLLETÍ SETMANAL PER MAIL I QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom de la persona que vol assistir a la trobada. Si voleu compartir el vostre cotxe per anar a la trobada, indiqueu-ho en el mail tot dient la població de la que sortireu.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada