dissabte, 21 d’agost del 2010

21ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure. Can Jalpí, Arenys de Munt




21a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure
El proper 19 de setembre tindrà lloc la 21a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure. Aquesta vegada anirem a Arenys de Munt i ens acolliran als espais de Can Jalpí (s’ha previst un espai alternatiu tancat per si plogués). En aquesta ocasió coneixerem el Falun Dafa i treballarem la connexió amb la nostra ànima. Connectant amb la nostra ànima recordarem què hem vingut a fer en aquesta vida i coneixerem quin era l’objectiu que vam triar assolir en aquesta vida.

La trobada començarà a les 11h i acabarà al voltant de les 19h.
El programa de la trobada és el següent:
11h Arribada dels participants i activitats per conèixer els participants
12h a 14’30 Què és el Falun Dafa? A càrrec de Jordi Mora i Mª Consol Currius
14’30 a 16’30 Dinar compartit
16'30 a 17h La connexió amb la nostra ànima a càrrec de Cristina Sòria
17h a 18'30 Exercicis i activitats de connexió amb la nostra ànima a càrrec de Cristina Sòria




Donat que només hi ha 100 places per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 28 d’agost a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE O LES PERSONES QUE REBEN EL NOSTRE BUTLLETÍ SETMANAL PER MAIL I QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom de la persona que vol assistir a la trobada.

Aquesta activitat és completament gratuïta.
Can Jalpí
Carretera de Sant Celoni, km 1,400
Arenys de Munt
http://www.poblesdecatalunya.cat/mapa_element.php?e=3000

Una mica d’informació sobre el Falun Dafa per anar obrint boca:
¿Qué es Falun Dafa?
Falun Dafa (también conocido como Falun Gong) es una práctica de cultivación de alto nivel guiada por los principios fundamentales del universo: Zhen-Shan-Ren o Verdad-Benevolencia-Tolerancia.
Cultivación significa asimilarse a esos principios. Práctica hace referencia a los ejercicios; suaves y fáciles de aprender. Cultivarse uno mismo es esencial y los ejercicios son el complemento del proceso de desarrollo espiritual.
A medida que se avanza, los principios de Dafa revelan las verdades más profundas del universo. Guiado por estos principios, el practicante de Falun Dafa es capaz de alcanzar niveles muy altos y de iluminarse al verdadero significado de la vida, encontrando el camino de vuelta a su origen y su ser verdadero.
Aunque los ejercicios tienen un significado y función más profundos, también ayudan a reducir el estrés y pueden traer grandes beneficios a la salud y el bienestar.
http://www.falundafa.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada