divendres, 1 d’octubre del 2010

Trobada sobre Xamanisme a Can Benet Vives, 23 i 24 d’octubre

El proper 23 i 24 d’octubre dedicarem la trobada dels Amics de l’Ofici de Viure a conèixer el Xamanisme i ho farem de la mà del Josep Maria Fericgla . Aquesta vegada anirem a Can Benet Vives i ens quedarem allà tot el cap de setmana.

La trobada començarà el dissabte a les 11h i acabarà el diumenge al voltant de les 18h.
Els socis tindran preferència en la inscripció fins el 24 de setembre al migdia. A partir del 24 de setembre es tindran en compte les peticions de reserva dels no-socis.




El programa de la trobada és el següent:

Dissabte 23
11h Arribada dels participants. Activitats de coneixença dels assistents i de coneixença de l’entorn.
13’30 Biodansa amb l’Eduard Garcia i l’Ana Garcia
14’30h Dinar compartit
16’30 a 21h Aspectes generals del món xamànic a l’Amazònia: iniciació xamànica, curacions, relació amb les dimensions visionàries de la realitat, psicologia del xaman a càrrec de Josep Maria Fericgla
21’30h sopar i possible cineforum

Diumenge 24
9h esmorçar
10h a 14 Activitats de connexió amb la natura amb la Cristina Bota
14h dinar
16h passejada pels entorns de Can Benet Vives
17h Biodansa amb l’Eduard Garcia i l’Ana Garcia

El preu de la trobada és de 65€ i inclou el sopar i el dormir de dissabte, l’ezmorzar i el dinar de diumenge. El dinar del dissabte no l’hem inclòs en el preu per tal d’abaratir els costos de la trobada. El dissabte farem doncs el dinar compartit com en la resta de trobades.
Tenim 50 places per aquesta trobada i en aquesta ocasió l'activitat no està exclusivament reservada als membres del grup i es podran fer reserves per segones o terceres persones. Donat que ens demanen que fem un ingrés a compte per a fer la reserva, caldrà donar una paga i senyal de 25€ per persona que s’ingressaran en el Nº de compte 21003054652101019422 de La Caixa i que es descomptaran del preu final a pagar que caldrà abonar en arribar a la casa el dia 23. En fer l’ingrés o la transferència caldrà indicar el nom de les persones que s’inscriuen a la trobada i després s’haurà d’enviar un correu electrònic a info@amicsdeloficideviure.org indicant el número de referència de l’operació realitzada, els noms dels inscrits. També caldrà indicar un telèfon de contacte.
Cas de no poder assistir finalment a la trobada, només es podran retornar els diners de la paga i senyal si s’han cobert totes les places.
Les places s'atorgaran per estricte ordre de realització de l’ingrés al compte corrent de La Caixa i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur.
La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.

EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’ESDEVENIMENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA.
Com arribar a Can Benet Vives:
http://www.canbenetvives.org/ubicacion.htm
Coordenades GPS: N 41º 40' 14'' / E 2º 37' 37'' - Punt de via: Calella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada