diumenge, 4 d’abril del 2010

16ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure.







Data:
Dissabte, 24 / abril / 2010
Hora:
16:45 - 20:00
Lloc:
Llibreria Excellence
Adreça:
Balmes, 193
Ciutat/Poble:
Barcelona, Spain



Descripció

El proper 24 d’abril tindrà lloc la 16a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure i serà una trobada de mig dia com altres vegades que les hem fet a Barcelona. La trobada es desenvoluparà als nous locals que ha obert la llibreria Excellence al carrer Balmes a Barcelona, molt a prop de les estacions de Gràcia ide Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El tema que tractarem en aquesta ocasió serà com podem viure en comunitats que siguin sostenibles des de tots els punts de vista. Per tal de reflexionar sobre aquesta temàtica comptarem amb la presència de Esperide Ananas, directora de Damanhur que vindrà específicament d’Itàlia per participar a la nostra trobada.

La trobada començarà a les 17h i acabarà al voltant de les 20h.

El programa de la trobada és el següent:
16’45 Arribada dels participants
17’15 a 19’45h Damanhur, un exemple de comunitat sostenible. A càrrec d’Esperide Ananas

Algunes informacions sobre Damanhur per anar obrint boca:
La Federación de Damanhur es una eco-sociedad basada en valores éticos y espirituales, el empeño social, el voluntariado y la solidaridad. Sus ciudadanos aplican estos principios para transformar su sueño colectivo de un mundo más sostenible y justo en una realidad que nace de los pueblos y de las comunidades.

La Federación se extiende por unas 500 ha de terreno diseminado en Valchiusella y en la zona del Alto Canavese al pie de los Alpes Piemonteses. Damanhur cuenta con unos mil ciudadanos, tiene centros y sedes en Italia, Europa, Japón y Estados Unidos y colabora con organizaciones internacionales que se implican en el desarrollo social, civil y espiritual del planeta.

Fundada en el 1975, la Federación tiene una constitución, un sistema de moneda complementaria, empresas y servicios, un diario, talleres artesanos, un centro de investigación y aplicación médica y científica, una libre universidad y una escuela que va desde infantil hasta el primer ciclo de la ESO.

La Federación es reconocida en todo el mundo porque sus ciudadanos han creado los Templos de la Humanidad, una obra artística subterránea dedicada a la espiritualidad universal.

EN 2005 DAMANHUR FUE PREMIADA POR EL FORO GLOBAL DE LOS ASENTAMIENTOS HUMANOS DE LA ONU COMO MODELO PARA UN FUTURO SOSTENIBLE Y EN 2008 FUE RECONOCIDA COMO EJEMPLO DE APLICACIÓN DE LOS PRINCIPIOS DE LA CARTA DE LA TIERRA.

Federación de DAMANHUR
10080 Baldissero Canavese (Torino) Italia
bienvenida@damanhur.it
www.damanhur.es


Donat que només hi ha 90 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a amicsdeloficideviure@gmail.com.
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 11 d’abril a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK O LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A amicsdeloficideviure@gmail.com.

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.


Aquesta activitat és completament gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada