dilluns, 19 d’abril del 2010

1ª trobada d'intercanvi de coneixements. Orri del Pallars

    




Inici:      Dissabte 29 de Maig del 2010 a les 11:00
Final:     Diumenge 30 de Maig del 2010 a les 22:30


1ª trobada d’intercanvi de coneixements. 29 i 30 de maig. Orri del Pallars (Lleida)

Fa uns mesos vàrem obrir un fil de debat per saber si consideràveu que podia ser interessant fer una sortida de cap de setmana. Les vostres respostes van ser engrescadores i ens hem decidit a organitzar-lo per finals de maig. Anirem a un alberg situat a prop de Sort, es tracta de l’alberg d’Orri del Pallars. És un alberg modern amb unes instal·lacions força recents. Les habitacions són de 4 o de 8 persones i totes disposen de bany .















11h. Arribada a Orri del Pallars
12h. Activitats per fer coneixença i de descoberta de l’entorn
13’30h Dinar
16h – 19’30 Taller a escollir entre els 5 tallers proposats (cal triar-lo en fer la inscripció)
20’30 Sopar
22h M’expliques un conte?
30 de maig:
8’30 Esmorzar
9’30 - 13h Taller a escollir entre els 5 tallers proposats (cal triar-lo en fer la inscripció)
13’30 Dinar
16h M’expliques un conte?
17h Cercle de comiat

17’30 Sortida d’Orri del Pallars
Durant l’estada realitzarem diversos tallers. Cada taller es realitzarà dues vegades, una el dissabte a la tarda i l’altra el diumenge al matí. Hem previst els 5 tallers següents:

1. Taller de construcció de forns solars, animat per Xavier Lora i Amparo Sanchis. Els forns realitzats es sortejaran entre els participants. Durant cada taller es realitzaran 3 forns solars. Poden participar 18 persones a cada taller com a màxim.

2. Taller de coneixement i usos de les plantes medicinals, animat per Cristina Bota i Cristina Perramon. Poden participar 25 persones a cada taller com a màxim. (els participants a aquest taller han de portar 2 pots petits i alcohol per omplir els dos pots. Si algú té un cistell dels d’anar a buscar bolets estaria bé que el portés)

3. Taller de tècniques de neteja energètica, animat per Àngels Castro i Àngels Campà. Fabricarem maraques i altres estris de neteja energètica que després es sortejaran entre els participants. Poden participar 25 persones a cada taller com a màxim.

4. Taller de creació de contes, animat per Jordi Serra García. Dissabte a la nit després de sopar i el diumenge després de dinar s’explicaran els contes creats durant el taller. Poden participar 20 persones a cada taller com a màxim.

5. Taller de biodansa animat per Eduard García. Poden participar 22 persones a cada taller com a màxim.

Nombre de places: 100
Preus:
Adults 75 €
Nens d’1 a 5 anys 45 €
Nens de 6 a 12 anys 65 €

El preu inclou dormir la nit del dissabte al diumenge, el dinar dels dos dies, el sopar del dissabte i l’esmorzar del diumenge. El material necessari pels tallers està inclòs en el preu.
Per tal de formalitzar la reserva de les places cal fer una paga i senyal de 30€ abans del dia 20 de maig.

Donat que la casa té una capacitat màxima de 100 places, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a amicsdeloficideviure@gmail.com. La confirmació de les places es farà directament al mur de l’esdeveniment i al fil de debat obert per la trobada.

En aquesta ocasió l'activitat no està exclusivament reservada als membres del grup i es podran fer reserves per segones o terceres persones i també hi poden venir els nens i les nenes. Donat que ens demanen que fem un ingrés a compte per a fer la reserva, caldrà donar una paga i senyal de 30€ per persona que s’ingressaran en el compte dels Amics de l’Ofici de Viure a La Caixa

Nº de compte 2100 3054 65 2101019422

Els 30€ de paga i senyal es descomptaran del preu final a pagar que caldrà abonar en arribar a la casa el dia 29 de maig.

En fer el ingrés o la transferència caldrà indicar el nom de les persones que s’inscriuen a la trobada i després s’haurà d’enviar un correu electrònic a amicsdeloficedeviure@gmail.com indicant el número de referència de l’operació realitzada, els noms i l’edat dels inscrits, així com un telèfon de contacte. Cal indicar també si es vol dormir en habitació de 4 o de 8 i quins tallers es volen realitzar
Cas de no poder assistir finalment a la trobada, només es podran retornar els diners de la paga i senyal si s’han cobert totes les places.
Les places s'atorgaran per estricte ordre de realització del ingrés al compte corrent de La Caixa i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur.

Com arribar-hi en cotxe:
L'Orri del Pallars
Carretera N260. Km. 284.
25568 Montardit de Baix
(Sort, Lleida)
Tel.: (0034) 973 621 292,
Fax: (0034) 973 621 293


http://www.orriweb.com/02_albergue.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada