dimarts, 30 de març del 2010

1ª Trobada de Meditació.



Data:
diumenge, 18 / abril / 2010
Hora:
11:00 - 18:00
Lloc:
Centre AURA IOGA 

Descripció

1a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure

El proper 18 d’abril tindrà lloc la 1a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem al centre AURA IOGA de Manresa i comptarem amb la presència de Ricard Rotllan. 

La trobada començarà a les 11 i acabarà al voltant de les 18h. 


El programa de la Jornada és el següent:
11h a 11h30 Arribada dels participants 
11h30 a 12h Presentació del nou llibre de Ricard Rotllan “Aprenent a Estimar”
12h a 14h15 Teoria i pràctica de la meditació a càrrec de Ricard Rotllan
14h15 a 16h Dinar compartit
16h a 18h Teoria i pràctica de la meditació a càrrec de Ricard Rotllan

Donat que només hi ha 55 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a amicsdeloficideviure@gmail.com.
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 6 d’abril a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. 
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A amicsdeloficideviure@gmail.com.

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

En aquesta ocasió caldrà que porteu màrfegues, coixins de meditació (els que en tingueu), mitjons gruixuts per poder caminar descalços per la sala de meditació i una manteta per tapar-vos durant les meditacions.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Pompeu Fabra 13 2n pis portes 1 i 2 (entrada per la porta 2)
08242 Manresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada