dissabte, 28 de gener de 2012

38a trobada dels Amics de l'Ofici de Viure.La 38ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà a Sant Feliu de Guixols el dissabte 18 de febrer i en aquesta ocasió ens acompanyarà l’orientador psicoemocional i col·laborador habitual de l’Ofici de Viure Jaume Isal. 


En Jaume afirma que quan les persones es desgasten per la crisi, la manca d’ocupació o un futur laboral incert, el pessimisme i la manca generalitzada d’il·lusions, és important prevenir els elements interns que puguin erosionar l'ànim o minar la moral. En aquests moments cal comptar amb eines que els permetin transformar les reaccions automàtiques que precedeixen a una situació de crisi, per actituds positives que ens apropen a millorar la visió, la coordinació, la il·lusió, la cohesió i el compromís amb nosaltres mateixos.
Des d'un punt de vista individual i a nivell personal, és fonamental augmentar el grau de coneixement d'un mateix, el funcionament de les nostres emocions, gestionar les pors al canvi, el desenvolupament de la nostra gestió emocional, les coincidències en les etapes de vida que tots tenim, les causes que provoquen els efectes positius i negatius que condicionen la nostra vida i la influència de les nostres emocions en la presa de decisions.
Les claus que es desenvoluparan en aquesta jornada:
• Desenvolupar l'autoestima a través del canvi de percepció d'un mateix i de focalitzar l'atenció en les nostres fortaleses en lloc de les nostres debilitats.
• Pensar en positiu, els pensaments són la part fonamental en la construcció de la nostra realitat present i futura. Si penso que puc, és el primer pas per intentar-ho i aconseguir-ho.
• Experimentar i desenvolupar emocions positives: amor, gratitud, esperança, confiança, il·lusió, que ens predisposen a teniractitud positiva, desig i felicitat.
• Evocar, visualitzar l'èxit i reviure les sensacions d'aconseguir-lo, ens encoratja a la recerca de noves alternatives i a sentir que puc aconseguir-ho i a no defallir davant el fracàs mentre ho intento.
Metodologia
1- Introducció teòrica per enfocar els objectius a aconseguir amb els participants.
2- Exercicis lúdic / vivencials, en diferents formats (individuals, en parella o en equip).
3- Anàlisi de cada experiència per aprofundir i tancar el cercle d'aprenentatge.

Programa:
11h: Arribada a Sant Feliu de Guixols i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Connectar amb la verdadera il·lusió i l’optimisme amb Jaume Isal
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents i passejada pels entorns
16h00 a 18h30: Continuació del taller Connectar amb la verdadera il·lusió i l’optimismeamb Jaume Isal


Jaume Isal és Màster en Direcció de Persones i Lideratge UABMàster en Psicosociologia Aplicada. URVMembre de la “European Association of Work and Organizacional Psychology”.
Col·labora amb empreses, escoles com a Team Trainer, Orientador Psicoemocional i Coach.Està especialitzat en programes de reducció de l’estrés, motivació i treball en equip.
Col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació com expert en gestió de l’estrés i de les emocions.

DONAT QUE NOMÉS HI HA 60 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 3 de febrer a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies

Aquesta activitat és completament gratuïta.

8 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Assumpta Caihuelas
  2. Carmen Garcia Modrego
  3. Daniel Perez Zamora
  4. Patrícia Morató
  5. Isabel Rosa Trinidad
  6. Cristina Bota
  7. Josep de la Torre
  8. Maria Herrera Corcoll
  9. Anna Portas Grimal
  10. Jordi Soley Gascon
  11. Pilar Colobrans
  12. Maite Rovira
  13. Rosa Maria Castell
  14. Lluís Costa
  15. Isabel Nil
  16. David Sánchez
  17. Esther López
  18. Rosa Soto
  19. Clara Ordás
  20. Anna Miret
  21. Àngels Casellas
  22. Josep Salvi

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  22. Núria Costa
  23. Kris Romera
  24. Anna Colomer
  25. Anna Maria Fité
  26. Cinta Chavarria
  27. Àngels Pagès

  ResponElimina
 3. Tenen plaça confirmada:
  28. Mercè Sole
  29. Sònia Palomero
  30. Eva Vila
  31. Rosa Marina Fors
  32. Miquel Ripoll
  33. Joan Garcia
  34. Carme Gomez
  35. Joan Jubero
  36. Xavier F Dejuan
  37. Rosa Muñoz
  38. Felisa Macià
  39. Núria Doya
  40. David Ramos

  ResponElimina
 4. Tenen plaça confirmada:
  41. A. Martin
  42. Sílvia Colàs
  43. Antonio Duran
  44. Elisabet Prat
  45. Oriol Bonan
  46. Tere Juanpere
  47. Albert Sola
  48. Dolors Mas

  ResponElimina
 5. Tenen plaça confirmada:
  48. Arnau Fons Cruset
  49. Felip Esteve
  50. Anna Barros
  51. Amaya Matachana
  52. Jovita Costa
  53. Marielo Molina
  54. Núria Varela

  ResponElimina
 6. Tenen plaça confirmada:
  52. Montse Portas
  53. Josefina Diaz Novoa
  54. Maite Ayllon
  55. Josep Maria Mariscal

  ResponElimina
 7. M'he asabentat massa tard d'aquesta convocatòria, escoltant el podcast del programa. Graveu aquestes trovades? Hi ha cap possibilitat d'accedir a algun resum del parlat?

  Moltes gràcies

  ResponElimina
 8. MiguelOn, les trobades no es graven i no es fan resums tampoc. Són trobades experiencials. Si vas entrant a aquest blog o al facebook, veuràs les convocatòries. També pots demanar rebre la informació setmanal per mail a info@amicsdeloficideviure.org

  ResponElimina