dimarts, 11 d’octubre de 2011

9e Sopar G-astronòmicEl proper 5 de novembre a les 19h tindrà lloc un sopar G-astronòmic amb observació del cel a través del telescopi en un observatori. Està previst fer observacions de la Lluna, Júpiter i també de nebuloses i cúmuls estel.lars.

L'activitat començarà amb el sopar i continuarà a l'observatori observant el cel.
Horari: de 19 a 24 h aproximadament
Punt de trobada: a la plaça de l'estació de Valldoreix dels Ferrocarrils Catalans (Rambla Mossen Jacint Verdaguer nº 1).

Nombre d'assistents: a causa de les dimensions de l'observatori l'activitat està limitada a 15 persones. Els assistents als sopars G-astronòmics precedents no poden repetir assistència. Es preveu fer d'altres convocatòries en un futur.
Cada assistent haurà d'aportar algun plat per tal de fer un sopar compartit. Agraïm la col•laboració del grup Font Agudes que aporta aigua a les nostres trobades. Des d’aquí els donem les gràcies de tot cor.
Per reservar una de les 15 places cal enviar un missatge a info@amicsdeloficideviure.org Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 16 d’octubre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge. No es podran fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir.

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.

Aquesta activitat és completament gratuïta

1 comentari:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Pilar Benabarre
  2. Teresa Jové
  3. Montse Gutierrez
  4. Daniel Perez Zamora
  5. Irene Poch
  6. Hortènsia Pina
  7. Noemi Casimiro
  8. Joan Prats
  9. Gemma Gironella LLop
  10. Marc Cardelús Gironella
  11. Ferran Cardelús Gironella
  12. Carles Cardelús Gironella
  13. Iolanda Roca
  14. Albert Amela
  15. Anna Navarro
  16. Nina Amela
  17. Nil Amela

  ResponElimina