dimarts, 6 de setembre de 2011

33a Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. Les Arenes Castellar del VallèsHora
diumenge, 18 / setembre · 11:00 - 19:00

Lloc
Les Arenes (Castellar del Vallès)La 33ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà a les cases de Les Arenes el diumenge 18 de setembre i en aquesta ocasió ens acompanyarà el sherpa espiritual, Daniel Gabarró.

Farem un taller sobre l’Amor i parlarem de l'amor en dos nivells: psicològic (o bàsic) i espiritual (o superior). Tindrem una estona per investigar què vol dir estimar realment i com fer-ho. Farem una investigació conjunta en petits grups, després tindrem una estona per preguntes diverses que interessin les persones que vinguin.


Les Arenes és un veïnat de 17 cases i està situat entre Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall en ple parc natural de Sant Llorenç de munt. Venint de Barcelona es pot passar o per Sabadell o per Terrassa i anar direcció Castellar del Vallès. Després cal deixar enrera Sant Feliu del Racó i entre el km 12 i el km 13 de la carretera B 124 trobareu un trencall a la dreta que indica LES ARENES, heu d’agafar-lo i seguir el camí muntanya amunt deixant la zona d’aparcament a la dreta (hi ha una petita part del camí sense asfaltar). En arribar a les cases aparqueu els cotxes al carrer de l’esquerra. Posarem cartells per indicar-vos on farem la trobada.

Programa:
11h: Arribada a les Arenes
11h30 a 14h30: Com treballar l’AMOR a càrrec del sherpa espiritual Daniel Gabarró
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents i passejada pels entorns
16h00 a 18h30: Continuació del taller amb el Daniel Gabarró

DONAT QUE NOMÉS HI HA 40 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 12 de setembre a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

En aquesta ocasió més que mai és indispensable coordinar els cotxes, per tal d'agafar-ne els mínims possibles.
3 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada les sòcies:
  1. Emilia Serret
  2. Sílvia Colas
  3. Francesca Casals

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  4. Isabel Fernandez
  5. Carlos de la Cruz
  6. Marta Pérez
  7. Gina Parera
  8. Mercè Solé
  9. Patrícia Sabadell
  10. Gema Vidal
  11. Josep de Latorre
  12. Josep
  13. Daniel Pérez Zamora
  14. Rosa M. Castell
  15. Maria José Montes
  16. Dolors Muñoz
  17. Josep Querol
  18. David Sanchez
  19. Ausias Punyet
  20. Carolina Hernandez
  21. Isabel Rabasseda
  22. José Sánchez
  23. Daniel
  24. Jovita Costa
  25. Marta Guell
  26. Begoña Ballvé
  27. Elvira Zamora
  28. Imma Porta
  29. Jaume Bosch
  30. Isabel Rosa Trinidad
  31. Alejandra de Martino
  32. Carme Ruiz
  33. Meritxell Gabarró
  34. Ramon Gabarró

  ResponElimina
 3. Tenen plaça confirmada:
  35. Carme
  36. Montse Odena Jardi
  37. Gemma Romaguera
  38. Ana Maria Saldaña
  39. Queralt Morera

  ResponElimina