dilluns, 29 d’agost de 2011

3a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure


Hora
dimarts, 13 / setembre · 19:00 - 21:00

Lloc
Barcelona
Mallorca 169, 1er 2a
Barcelona.


El proper 13 de setembre tindrà lloc la 3a Trobada de meditació dels Amics de l’Ofici de Viure. La realitzarem al centre de la Carmen Boo al Carrer Mallorca 169, 1r 2a. de Barcelona i comptarem amb la presència de Ricard Rotllan. La Carme Parera actuarà com a anfitriona de l'associació dels Amics de l'Ofici de Viure.

La trobada començarà a les 19 i acabarà al voltant de les 21h. 


Donat que només hi ha 30 places per a aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 4 de setembre a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS O MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

En aquesta ocasió podeu portar coixins de meditació (els que en tingueu), mitjons gruixuts per poder caminar descalços per la sala de meditació i una manteta per tapar-vos durant les meditacions.


Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.


Aquesta activitat és completament gratuïta.
2 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Jordi Escudero
  2. Araceli Torrano
  3. Sílvia Escoda
  4. Montse Roca
  5. Rosa Orta
  6. Esther Lopez
  7. Mercè Solé
  8. Berta Thomas
  9. Begoña Ballve
  10. Angela Seiria
  11. Meritxell Pérez
  12. Mercè Lorés
  13. Mari Menguiano
  14. Núria Tenas
  15. Piti Cervello
  16. Maria López Sánchez
  17. Jose de la fuente
  18. Yolanda Lledó
  19. Javier Marcet
  20. Enrica Arnabat

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  21. Marielo Molina
  22. Josefina Diaz
  23. Maite Perez Mota
  24. Carolina Perez
  ... 25. Beatriz Cañones
  26. Carmen Garcia Modrego
  27. Mireia Solsona Bassols
  28. Dolors Casamitjana
  29. Piedad Barragan
  30. Maria Rosa Salvado
  31. Carme Parera
  32. Isabel Piñeiro
  33. Angels Galindo
  34. Dolors Jovell
  35. Esther Galindo

  ResponElimina