dissabte, 4 de juny del 2011

30ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure Parc natural del Delta de l’Ebre

Hora
diumenge, 19 / juny · 11:00 - 19:00

Lloc
Parc Natural del Delta de l'Ebre


La 30ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà al Parc natural del Delta de l’Ebre el proper diumenge 19 de juny.

En aquesta ocasió treballarem sobre com podem aprendre de la natura per millorar com a persones i coneixerem què són les “imperiències” i ho farem de la ma de Josep Maria llorach i de la Rosa Rochet.


En Josep Maria afirma que la forma actual de vida ens ha allunyat del nostre medi d’origen que és la natura, q...ue això ens provoca tota mena de disfuncions i que les generacions més joves en són les més sensibles, de manera que cada vegada hi ha més problemes emocionals no resolts i de relació amb les persones. En Josep Maria ens proposa doncs una reflexió sobre tots aquests temes. Per la seva part la Rosa Rochet ens donarà a conèixer el que ella ha anomenat “Les imperiències” i ens proposa que les coneguem tot passejant pel parc natural del Delta de l’Ebre. En aquest “tour de renovació i reconeixement personal” el fonamental serà recuperar la nostra energia i despertar els nostres sentits, renovant el cos, la ment i les nostres emocions en un ambient únic mentre gaudim del poder curatiu de la natura.


La trobada començarà a les 11h i acabarà al voltant de les 19h.
El programa de la trobada és el següent:
11h Arribada dels participants i activitats per fer coneixença
11’30h a 14’30 Aprendre de la natura per millorar com a persones a càrrec de Josep Maria Llorach
14’30 a 16h Dinar compartit
16h a 19h Les imperiències a càrrec Rosa Rochet


Rosa Rochet és tècnica de turisme a l’ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i també es qualifica com a “jardinera d’emocions”www.imperiencies.com
Josep Maria Llorach és biòleg, consultor en geobiologia, educador i interpretador ambiental i professor col•laborador a la UOC i a la URV.

Donat que només hi ha 70 places per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 14 de maig a les 21h. Els no-socis poden demanar l’assistència a partir del moment en que es realitza la convocatòria, però no es farà pública la confirmació de places dels no-socis fins el 10 de juny ja que fins aquell moment no es podrà saber el nombre de places disponibles pels no-socis. Les places sempre s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al bloghttp://amicsdeloficideviure.blogspot.com/ i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.

EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE O LES PERSONES QUE REBEN EL NOSTRE BUTLLETÍ SETMANAL PER MAIL I QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom compler de la persona que vol assistir a la trobada. Si voleu compartir el vostre cotxe per anar a la trobada, indiqueu-ho en el mail tot dient la població de la que sortireu.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies.

4 comentaris:

  1. Tenen plaça confirmada:
    1. Pilar García Gómez
    2. Pilar Palao
    3. Mercè Vilanova
    4. Mertixell Soler Boada

    ResponElimina
  2. Tenen plaá confirmada:
    5. Rosa Simó
    6. Carme Subirats March
    7. Elena Reverte
    8. Marina Lleixa Valenciano
    ...9. Olivia Zaragoza
    10. Victòria Agudo
    11. Lis Zapater
    12. Montse Pellejà
    13. M. Pau Sanchez
    14. Imma Bagur
    15. Núria Gamundi
    16. Pilar Moratilla
    17. Josep de Latorre
    18. Maria Jesús Moratilla

    ResponElimina
  3. Tenen plaça confirmada:
    19. Lluís Valls
    20. Joan Ribé
    21. Josepa Parra
    22. Carolina capilla
    23. Maria Roser Salichs
    24. Elvira Ardanuy
    25. Pilar Centelles

    ResponElimina
  4. Ha estat un día molt emocionant. Tant la Rosa com el Josep Mª, ens han aportat informació molt interesant. Ha segut la meva 1ª trobada i val a dir que me sentit molt a gust amb tot el grup. Espero tornar a repetir l´experiencia. Una abraçada a tothom.

    ResponElimina