dilluns, 23 de maig del 2011

Presentació del llibre "Aplaudete a ti mismo" de Monia Presta


Hora
dimarts, 7 / juny · 19:00 - 21:00

Lloc
Llibreria Excellence
Balmes 191
Barcelona, Spain

Els Amics de l’Ofici de Viure ens estrenem amb les presentacions de llibres. Ho farem a la llibreria Excellence (Balmes 191. Barcelona) el proper 7 de juny a les 19h15. En aquesta primera ocasió presentarem el llibre “Aplaudete a ti mismo” de Monia Presta




Apláudete a ti mismo és el resultat d’unir les arts i la teràpia amb la intenció d’ajudar les persones a superar els obstacles de manera profunda i alhora divertida. Aquest és un llibre en el qual tothom pot sentir-se identificat. Son casos reals, històries de vida que s'entrellacen en el despatx d'una psicòloga gens convencional que uneix les arts i la teràpia des de una perspectiva integrada on la ment i també el cos juguen un paper fonamental. És un llibre que recull les històries de persones amb tots tipus de problemes (sexuals, de parella, coming out, dols, autoestima, emocionals...) y que els han superat a través de les art-teràpies. El llibre inclou també eines i exercicis que poden ajudar les persones a resoldre'ls, millorant la qualitat de vida.

Amors i desamors, problemes de tota mena afecten els personatges del llibre. Han estat durant molt de temps espectadors de les pròpies vides, inermes, desesperats i convençuts que no hi havia més remei. Es deixaven viure per la pel·lícula de la seva vida fins al dia que van arribar a consulta alguna cosa va canviar.....la dramatúrgia del destí va capgirar de dalt a baix les seves vides donant-los una nova llum. .

Com poden l'art i la teràpia reinventar la vida?

En els 7 casos del llibre es poden trobar eines per superar els problemes que avui en dia a la nostra societat poden ser d’un, de ningú i de centmil.



Monia Presta (Turí, 1977) és Psicòloga clínica, actriu i arteterapèuta. Acaba de publicar el llibre Apláudete a ti mismo, ediciones Luciérnaga. És pionera a Espanya en la introducció de la Teatreteràpia. Dirigeix el Postgrau de Teatreteràpia en ISEP. És professora en diversos programes de Màster i Postgraus en ISEP, IESP i UdG. Alterna la professió de psicòloga amb la seva passió teatral. Dirigeix diferents seminaris en Espanya i Itàlia. És col·laboradora del programa de Catalunya Ràdio l’Ofici de viure dirigit per Gaspar Hernàndez. Ha col·laborat al programa de ràdio “Cel obert” de RNE i participa en diferents mitjans de comunicació. Està especialitzada també en teràpia sexual i en teràpia de parella.



La llibreria Excellence té una sala amb una capacitat per 100 persones. Ens agradaria molt poder omplir-la



En aquesta ocasió l'activitat no està exclusivament reservada als membres del grup i es podran fer reserves per segones o terceres persones i també hi poden venir els nens i les nenes. Envieu un missatge a info@amicsdeloficideviure.org La confirmació de les places es farà directament al mur de l’esdeveniment i al blog i no es confirmaran personalment.

Us esperem a la Llibreria Excellence amb molta il•lusió!

1 comentari: