dissabte, 9 d’abril del 2011

28a Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure, Dissabte 30 d'Abril.


Hora:
Dissabte, 30 / abril · 11:00 - 19:00
Lloc:
Centre cívic Maria Aurèlia Capmany
Avinguda Àngel Sallent, 55 
Terrasa, Spain.


La 28ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà al centre cívic Maria Aurèlia Campmany de Terrassa el proper dissabte 30 d’abril.
En aquesta ocasió treballarem sobre el poder de la gratitud i ho farem de la ma de la Marta Centellas. La Marta ens diu que la vida es transforma quan un vibra en Gratitud... I quan un és lluny de sentir-la, trobar el camí de tornada a ella és vital per transformar la realitat d'un.





Quant un dis
ta de poder portar qualsevol situació viscuda a l’agraïment, aquella situació, sense ser conscients, queda pendent en la nostra història personal, produint bloquejos energètics, pors, inseguretats, necessitats... limitant el nostre present i condicionant el nostre futur.... Quan es produeix l'agraïment, amb intenció, es produeix un canvi en la vibració energètica de la situació, transformant-la i recuperant la nostra energia deixada en el passat, alleugerint la "motxilla" que tots carreguem, tancant el cicle, sanant...
El sentir profund, silenciós i calmat de Gratitud ens connecta amb l'Univers en estat pur, amb l'abundància, l'harmonia... Quan un vibra en gratitud, sent calma, pau, felicitat... Quan la gratitud és profunda, quant prové de l'essència, hi ha una sensació d'haver arribat a casa, de Ser... I és en aquest sentir profund, silenciós i calmat de Gratitud, que Som.

La trobada començarà a les 11h i acabarà al voltant de les 19h.
El programa de la trobada és el següent:
11h Arribada dels participants i activitats per conèixer els participants
11’30h a 14’30 El poder de la gratitud: teoria i pràctica a càrrec de Marta Centellas
14’30 a 16h Dinar compartit
16h a 19h El poder de la gratitud: teoria i pràctica a càrrec de Marta Centellas
Donat que només hi ha 70 places per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 16 d’abril a les 21h. Els no-socis poden demanar l’assistència a partir del moment en que es realitza la convocatòria, però no es farà pública la confirmació de places dels no-socis fins el 16 d’abril ja que fins aquell moment no es podrà saber el nombre de places disponibles pels no-socis. Les places sempre s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO IMPLICA TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, LES PERSONES SUBSCRITES AL BLOG DELS AMICS DE L’OFICI DE VIURE O LES PERSONES QUE REBEN EL NOSTRE BUTLLETÍ SETMANAL PER MAIL I QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org

Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom compler de la persona que vol assistir a la trobada. Si voleu compartir el vostre cotxe per anar a la trobada, indiqueu-ho en el mail tot dient la població de la que sortireu.

Aquesta activitat és completament gratuïta.

4 comentaris:

  1. Tenen plaça confirmada:
    1. Gisela Solans
    2. Tere Abellan
    3. Adela Costa
    4. Pilar Benabarre
    5. Joan Manel Llitrà
    6. Carmen Garcia Modrego
    7. Mertixell Soler Boada
    8. Teresa Jové
    9. Assumpta Caihuelas
    10. Ricard Ripol
    11. Rosa Marina Fors
    12. Josep de la Torre
    13. Montse Ribera
    14. Ausias Puñet
    15. Marta Solé Amell
    16. Ignasi Alcalde
    17. Isabel Rabasseda
    18. Angels Casellas
    19. Ferran Bueno
    20. Dori Fernández
    21. Francesc Duran
    22. Núria Font Caminal
    23. Carmen Vera Lorenzo
    24. Àngels Pi
    25. Isabel Rosa Trinidad
    26. Marielo Molina
    27. Isabel Ibañez Berguillos
    28. Teresa Romagosa
    29. Rosa Soto Rodríguez
    30. Sílvia Colàs
    31. Dolors Muñoz
    32. José Sánchez Barba
    33. Ramona Serra Font
    34. Jordi Bancells

    ResponElimina
  2. Tenen plaça confirmada:
    33. Montse Vinós
    34. Felissa Macià
    35. Queralt Morera
    36. Dolors Rovira
    37. Felip Esteve
    38. Sòqui Sánchez
    39. Carles López González
    40. Saioa Urquia
    41. Elisa Pellisa
    42. Montse Madurell
    43. Jordi Roca Jové
    44. Vicky Larruy Santolaria
    45. Anna Felipo

    ResponElimina
  3. Tenen plaça confirmada,
    45. Piti Cervelló
    46. Imma Carballeira

    ResponElimina
  4. Tenen plaça confirmada:
    47. David Sanchez Castellvi
    48. Xavi Prado
    49. Dolors Rovira
    50. Montserrat Pujol Anglada

    ResponElimina