dijous, 21 d’abril de 2011

7e Sopar G-astronòmic

7e Sopar G-astronòmic
El proper 7 de maig a les 19'30h tindrà lloc un sopar G-astronòmic amb observació del cel a través del telescopi en un observatori. Està previst fer observacions de la Lluna, Júpiter i també de nebuloses i cúmuls estel.lars.

L'activitat començarà amb el sopar i continuarà a l'observatori observant el cel.
Horari: de 19'30 a 24 h aproximadament
Punt de trobada: a la plaça de l'estació de Valldoreix dels Ferrocarrils Catalans (Rambla Mossen Jacint Verdaguer nº 1).

Nombre d'assistents: a causa de les dimensions de l'observatori l'activitat està limitada a 15 persones. Els assistents als sopars G-astronòmics precedents no poden repetir assistència. Es preveu fer d'altres convocatòries en un futur.
Cada assistent haurà d'aportar algun plat per tal de fer un sopar compartit. Agraïm la col•laboració del grup Font Agudes que aporta aigua a les nostres trobades. Des d’aquí els donem les gràcies de tot cor.

Per reservar una de les 15 places cal enviar un missatge a info@amicsdeloficideviure.org Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 26 d’abril a les 21h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada dels missatges i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.
Només s’acceptarà una sol•licitud per missatge. No es podran fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir.

Font Agudes col•labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies

Aquesta activitat és completament gratuïta

3 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Gisela Solans
  2. Elisa Linares
  3. Roser Ferré
  4. Eduard
  5. Francesc Duran

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  6. Manel Vallecillos
  7. Sandra Marco
  8. Josep Ribó
  9. Mertixell Soler Boada
  10. Maite Cervantes
  11. M. José Gallego

  ResponElimina
 3. Tenen plaça confirmada:
  12. Núria Gamundi
  13. Rosa Bernedo
  14. Georgina Balart
  15. Isabel Rosa Trinidad

  ResponElimina