dissabte, 5 de juny del 2010

18º Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure.



18ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure. Sant Cugat 19 de juny de 2010

Sant Cugat i Catalunya per Aung San Suu Kyi

La 18a Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure es desenvoluparà a Sant Cugat el proper 19 de juny. En aquesta ocasió hem volgut dedicar la nostra trobada a la PAU. Es per això que hem volgut adherir-nos als actes de celebració del 65 Aniversari de la Premi Nobel Birmana i Premi Internacional de Catalunya Daw Aung San Suu Kyi que s’organitzen a Sant Cugat. Aquesta celebració està emmarcada en els actes internacionals a favor de la pau, la reconciliació i els drets humans a a Birmania

Birmania por la Paz, Xarxa Solidaria d'Entitats de Sant Cugat del Vallès, Club Muntanyec de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat ( Casal de Cultura) i Amics de l’Ofici de Viure us convidem a construir la pau per Birmània a Sant Cugat.

Comptarem amb la presència de U Asin Sopaka, un venerable mestre budista socialment compromès amb la Justícia Social a Birmània. Va ser un dels organitzadors de la revolta no-violenta coneguda com la Revolució Safrà. U Asin Sopaka ve per primera vegada a Catalunya per parlar-nos del futur de Birmània i del rol de la societat civil Birmana.

Aquesta trobada no té límit d’assistents i hi podeu venir acompanyats de les persones que vulgueu, siguin o no membres del grup dels Amics de l’Ofici de Viure. Tot i això, us demanem que confirmeu la vostra assistència per poder organitzar més fàcilment tota la jornada. Envieu un correu a
amicsdeloficideviure@gmail.com
indicant el vostre nom i el de les persones que us acompanyaran. La confirmació de les places es farà al mur de l’esdeveniment i al fil de debat específic que s’obrirà al fòrum i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada.

El programa de la Jornada és el següent:

11h30 Arribada dels assistents a la Plaça Octàvia (Plaça del monestir)

12 h. Plaça Octàvia. Teatre infantil de carrer - LA PRINCESA LACA EN LA LEJANA BIRMANIA. La història d’una bella princesa artista que viu sota les ordres d’un gran tirà. Apte per nens i nenes de totes les edats.

13 h a 14h30. Club Muntanyenc. Inauguració oficial de l’exposició SALA DE PARTOS, BIRMANIA. Amb la presència de Asin Sopaka

14h30 Dinar compartit i de germanor.

17’30 a 18h. Dibuix de la paraula PAU al terra de la Plaça Octàvia per tal de dipositar-hi les espelmes durant l’encesa.

18h a 20h. Plaça Octàvia. LES PARAUALES DE LA PAU. Una activitat no violenta on cada assistent crea el seu propi codi secret de solidaritat, amor, comprensió, empatia, humilitat i amor. Activitat dirigida pels Amics de l’Ofici de Viure.

20h Plaça Octàvia. Conferència amb U Asin Sopaka: Necessitem esperança a Birmània. El venerable activista desenvoluparà tota la seva teoria i praxis sobre el Budisme Socialment Compromès a Birmània.

20h15 a 21h. Plaça Octàvia. Meditació silenciosa i encensa d’espelmes per la PAU A BIRMÀNIA.

22 h. Plaça Octàvia. Projecció de BURMA VJ. Documental nominat als oscar que relata la construcció de l’activisme en el període de la Revolució Safrà a Birmània.

Es pot assistir a una, dues o a totes les activitats programades durant la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada