divendres, 28 de maig del 2010

2ª Trobada del solstici d'estiu dels Amics de l'Ofici de Viure


L’any passat vam organitzar una revetlla de Sant Joan especial, una síntesis del solstici d’estiu i de revetlla de Sant Joan. Hem reservat la casa de colònies de Vallgorguina, la mateixa a la que vam anar i volem tornar a compartir el ritual de Sant Joan amb aquells de vosaltres que ho desitgeu. La idea és trobar-nos a la Casa de colònies Can Clarens de Vallgorguina el dia 23 a la tarda a partir de les 17h. celebrar la revetlla allà i fer diversos rituals.
Els socis tindran preferència en la inscripció fins el 31 de maig al migdia A partir del 31 de maig es tindran en compte les peticions de reserva dels no-socis.





El programa és el següent:

23 de juny:
Arribada a Can Clarens a partir de les 17h
Sopar de Sant Joan a les 21h
Ritual del solstici d’estiu (meditació + neteja energètica + cerimònia)
Ressopó i coca de Sant Joan

24 de juny:
Esmorzar
Temps lliure per passejar o estar a la piscina o fer el que vingui de gust a cadascú
11’30 Finalització del ritual del solstici d’estiu amb l’entrega de les nostres peticions a la mare terra
Dinar a les 13’30
Passeig pel bosc d’alzines dels voltants de Can Clarens per connectar amb la natura
Sortida de Can Clarens a les 17h

Per tal de celebrar la revetlla com cal, ens organitzarem per portar les coques de Sant Joan, el cava i les begudes no alcoholitzades que convinguin.

Podeu veure la casa de colònies en aquests enllaços: 

http://www.canclarens.cat/fotografies.html
http://www.accac.cat/public/index.php?seccio=cases&id=12&accio=inici
Tenim 78 places en les que el preu de l’estada inclou l’allotjament la nit del 23 de juny en règim de pensió complerta a la casa de Colònies Can Clarens de Vallgorguina i els materials necessaris pels rituals: 50€ els adults i 43€ els menors de 14 anys.

Tenim 22 places per venir únicament a sopar i al ritual o per venir només al ritual de Sant Joan
30€ si veniu a sopar i al ritual
20€ si només veniu al ritual

Donat que la casa té una capacitat màxima de 78 places, convé que demaneu la vostra assistència a la trobada enviant un missatge a Àngels Campà. La confirmació de les places es farà directament al mur de l’esdeveniment i al fil de debat obert per la trobada.

En aquesta ocasió l'activitat no està exclusivament reservada als membres del grup i es podran fer reserves per segones o terceres persones i també hi poden venir els nens i les nenes. Donat que ens demanen que fem un ingrés a compte per a fer la reserva, caldrà donar una paga i senyal de 20€ per persona que s’ingressaran en el Nº de compte 2100 3054 65 2101019422de La Caixa i que es descomptaran del preu final a pagar i que caldrà abonar en arribar a la casa el dia 23. En fer l’ingrés o la transferència caldrà indicar el nom de les persones que s’inscriuen a la trobada i després s’haurà d’enviar un correu electrònic a amicsdeloficideviure@gmail.com indicant el número de referència de l’operació realitzada, els noms dels inscrits i l’edat dels inscrits (si són menors de 14 anys), si es demana plaça en una habitació de 4, de 6, de 10 o de 12 llits. També caldrà indicar un telèfon de contacte.
Cas de no poder assistir finalment a la trobada, només es podran retornar els diners de la paga i senyal si s’han cobert totes les places.
Les places s'atorgaran per estricte ordre de realització de l’ingrés al compte corrent de La Caixa i no es tindran en compte les sol•licituds fetes en fils de debat o en el mur.

Característiques de la casa: la distribució de les habitacions es farà respectant l’ordre d’inscripció
1 habitació de 4 places
2 habitacions de 12 places
3 habitacions de 10 places
3 habitacions de 6 places

Com arribar-hi en cotxe:

* Opció A Des de Barcelona o Girona: Sortida 11 de l'AP-7. A la sortida del peatge cal girar a la dreta en direcció Vallgorguina-Arenys de Mar. Un cop s'entra al poble de Vallgorguina, a la mateixa carretera trobareu un semàfor; cal girar a la dreta seguint l'indicador que adreça al camp d'esports. A uns 300 m. a la dreta trobareu un camí sense asfaltar i un indicador que assenyala la casa de colònies CAN CLARENS. Cal agafar aquest camí i seguir-lo fins a arribar a Can Clarens (600 m). Pel camí trobareu més indicadors.

* Opció B Des d'Arenys de Mar: Cal anar direcció Arenys de Munt i després direcció a Sant Celoni. Abans d'arribar a Sant Celoni trobareu el poble de Vallgorguina. A la mateixa carretera trobareu un semàfor, cal girar a l'esquerra seguint l'indicador que adreça al camp d'esports. A partir d'aquí podeu seguir les mateixes indicacions que si vinguessiu de Barcelona o Girona.

Transport públic: RENFE direcció Sant Celoni o Maçanet, parada Sant Celoni.

Distàncies principals
de Barcelona: 45 km
de Girona: 45 km
de Tarragona: 150 km
de Lleida: 150 km


Es mirarà d'organitzar cotxes des de Barcelona o altres llocs de sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada