divendres, 30 de desembre de 2011

37a Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. Sarral, 22 de gener.

La 37ª Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà a Sarral (al costat de Montblanc) el diumenge 22 de gener i en aquesta ocasió ens acompanyarà la sexòloga i col·laboradora habitual de l’Ofici de Viure Mati Segura.

Mati Segura afirma que tots hem rebut anys d’aprene
ntatge en llegir, escriure, en matemàtiques i en múltiples disciplines que ens són de gran utilitat quan som grans. Ara bé, afirma també que cap de nosaltres ha rebut ni un minut de formació per aprendre a parlar quan estem enutjats.

Programa:
11h: Arribada a Sarral (al costat de Montblanc) i activitats per conèixer els participants
11h30 a 14h30: Barallar-se sense perdre els nervis a càrrec de la sexòloga i psicòloga Mati Segura
14h30 a 16h00: Dinar compartit entre els assistents i passejada pels entorns
16h00 a 18h30: Continuació del taller Barallar-se sense perdre els nervis amb Mati SeguraMati Segura és llicenciada en psicologia. Màster en teràpia sexual i de parella. Diploma d’estudis superiors en psiquiatria i psicologia clínica. És terapeuta individual i de parella i terapeuta de grup. Col·labora amb la fundació Oncolliga – lliga oncològica, com a terapeuta familiar i de parella. Ha treballat al Centre de Salut Mental d'adults de Manresa (CSMAM) com psicòloga d'Asistencia a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR). És tutora de la carrera de psicologia de la Universitat Nacional d’Educació a Distancia, del Màster de Teràpia sexual i de parella de la Universitat de Barcelona, i del Màster de Psicologia clínica de la AEPCCC.
DONAT QUE NOMÉS HI HA 50 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 6 de gener a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada. 
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.

Font Agudes col·labora amb els Amics de l'Ofici de Viure aportant aigua a les nostres trobades. Des d'aquí els ho agraïm de tot cor. Gràcies, gràcies, gràcies

Aquesta activitat és completament gratuïta.

6 comentaris:

 1. Tenen plaça confirmada:
  1. Daniel Pérez Zamora
  2. Fina Fontgibell
  3. Felip Esteve
  4. Gisela Solans

  ResponElimina
 2. Tenen plaça confirmada:
  5. Cristina Bota
  6. Marta Domínguez
  7. Isabel Rosa Trinidad
  8. Mari Carmen Meliton
  9. Josep de la Torre
  10. Teresa Jové
  11. Isabel Nil
  12. David Sánchez
  13. Anna Colomer
  14. Lluïsa Seoane
  15. Lucia Navarro Bueno
  16. Pep Fonoll Gorina
  17. Montserrat Roig
  18. Joan Garcia
  19. Magda Serena
  20. Josep Querol
  21. Montse Madurell
  22. Isabel Rabasseda
  23. Jose Sánchez Barba
  24. Marga Masdeu
  25. Isabel Marin
  26. Carme Gargallo

  ResponElimina
 3. Tenen plaça confirmada:
  27. Ferran Bueno
  28. Dori Fernandez
  29. Marta Castells
  30. Pilar Palao
  31. Mercè Vilanova
  32. Lucia Pantoja
  33. Jepi Roig
  34. Tere Juanpere
  35. Esther López
  36. Núria Doya
  37. Maite Rovira
  38. David Ramos
  39. Beti Montoya
  40. Rosa Montaña
  41. Josep Maria Llorach
  42. Josep de las Heras
  43. Montserrat Joan Papasseit

  ResponElimina
 4. Tenen plaça confirmada:
  44. Ana Garcia
  45. Carmen Garcia Modrego
  46. Antonia Gea
  47. Montse Madurell
  48. Jordi Roca
  49. Magda Rull
  50. Lucia Navarro

  ResponElimina
 5. Tenen plaça confirmada:
  49. Felisa Macià
  50. Rosa Pujol
  51. Gemma Avila
  52. Montserrat Barragan

  ResponElimina